Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamsiler bile serbest adam alabiliyor.. hem de transermarkt değeri 5 Milyon Euro olan adam.. yazık, çok yazık

E yuh yani. Çocuk 2003 jenerasyonunun Omer Faruktan sonra en yetenekli ismi belki de kayserideki emre de iyi.
Bartug icin cok iyi olurdu pişmesi lazim biraz. Karnucudaki kesicilik o cocukta olsa gozu kapali 6 oynatirsin 1 2seneye.
Karnucuyu da tarsusa yolladik engin hoca istemis bizzat
Ben ek iş olarak olarak yapıyorum zaten ama yakında istifa ederim çünkü görüşlerinin bir önemi olmadığını bildiğin bir yer için çaba harcamak saçma aldıkları forvet hala saha da bile oynamaz ikinciye çağrılmaz İngiltere 3. Ligden forvet bulmuştuk hem de daha uygun şartlara maalesef takımın iyi olması önem taşımıyor

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serbest transfer niye yapmadık? Dedikleri doğruymuş Galatasaray'da transfer bitmez!

Bu ffp belasını başımıza saran herkesin abv
çıkıp hesap versinler

1601899019276.webp

Albayraktan baslayarak muhtemelen bu sene artık fenerbahcenin sampiyon olması talimatina uymak uzere hareket ettiler.
cunku beceriksizlik bile bir yere kadar. Besiktas bile daha iyi transferler yaptı.
bonservisi olmayan ve elimizdekilerden cok daha iyi oyuncular vardı.
ligi ilk 5 te bitirmek basarıdır su andan itibaren.
Lutfen istifa etsinler ezik bir yonetim gormek takımın halini gormekten daha uzucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt