Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal başganı özlediğini ne zaman itiraf edeceksin
Özlüyorum zaten. Fenerli itlerin ayakları titriyordu o dönem, kıskançlıktan geberiyorlardı.

Götü kalktı, yönetimi dağıttı, hocayı gönderdi ve mal mal adamlar getirdi. O kırılma olmasa ve o dönem istikrar olsa farklı hikayeleri konuşuyor olabilirdik bugün.

hepsi ayak bıraksın bu işleri . Bi insan bu kadar Galatasaraylı olacak da böyle takimi suistimal edecek .
Yok renkdaş bu ayak değil adam fanatik ama yönetici olabilecek vasıflara haiz bir kişi değil.

Transferden sorumlu yönetici olmak için iyi bir taraftar olmak veya zengin olmak tek başına yeterli değil. Transfer yetkilisinin zengin olmasına da gerek yok parayı cebinden vermiyor, kaliteli bir profesyonel olması gerekir. Planlama yapabilen, pazarlık nedir bilen, İngilizceye yazılı ve sözlü hakim olan, futbolu iyi bilen, futbolcudan anlayan kişiler transferi yönetmediği sürece bu kepazelikte bu borç artışı da devam edecek.

Yani forum lugatınca "acilen futbolu bilen Alman bir transfer heyeti". Şaka bir yana biran önce Süleyman Hurma gibi bir adam ile profesyonel bir transfer departmanı kurmalıyız.

Olağanüstü toplanan Galatasaray yönetimi, transfer tahtasını kapattı. (Futbol Arena)

Ne limiti ya boştaki adamlara da mı limit gidiyor boşa kandırmasınlar milleti en çok limit bizde ama transfer yapamıyoruz öyle mi çocuk bile inanmaz buna elimizdeki şampiyonluğu fenere vereceğiz akıl alır gibi değil

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende onu diyorum. Dursun'un azına ediyorsak aynı şekilde Ünal'ın da ağzına edilmeli, yoksa Dursun başkan seçildiğinde tarihimizin en çapsızı demezdim.
Hayır Canaydın'dan itibaren hepsi kötü. Polat da Aysal da Dursun da ve bunlar da.

Kendi dönemini başarıyla bitirip giden bir adam bile yok.

3 kuruş etmeyecek adamlara Ünal Aysal döneminde milyonlar bayıldık. Bence Ünal'ın da hatası Dursun'dan az değil, Ünal'ın yaptığı hatada verim alamadık. Kabul etmesek bile Dursun'un kurduğu takım 2 yıl şampiyon oldu.
Ünal Aysal döneminde sınır vardı ve mecburen yerli yetersizleri kadroya kattık.Ayrıca o dönem kur düşüktü ve birim hesabı yapıldığında çok fazla gözükmüyordu.2 şampiyonluk ve 2 gruptan çıkma ve 1 çeyrek final.Bana göre Faruk Süren’den sonra en başarılı olduğumuz süreç özellikle avrupada.88 cl yarı finali gören takımı da sayabiliriz.Şimdi sınır yokken yapılan yerli yetersizleri nasıl açıklayacağız?

dursun yine aday olmaya calisir

Adaylar hazırlanmaya başlamıştır kesin
Seçim çok uzak değil gibi

abdurrahim-albayrak-unal-aysal-fatih-terim-gala-2220885.Jpeg

tekrar birlikte aynı hedefe yürümek isteriz.

Liseliler bunlari mali yönden ibra etmezlerse, yapilan zarari ceblerinden mi karsilamali? Öyleyse umarim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt