Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar______Boss_Marcao___Marcelo
______________Khedira
Henry____Taylan___Seri_____Emre
______________Falcao

#ModernFutbolWelcome

________________Altay
Gökhan___Lemos_____Tisserand___Caner
________Gustavo
_______________Sosa
Ferdi____________Guiliano________Visca
___________Samatta

Ne diyorsun reis sence hangisi ?

Bence bir tek taylanın yerinde artı olmuş olurlar.

________________Altay
________Gustavo
_______________Sosa
___________Samatta

giulano fenere falan gelmez. Ozan ve mhy devre dışı kalır. Takımın en bol olduğu yer zaten. Umarım gelir, çünkü kaos olur

Giuliano kanatta çok kötü bir adam. 9,5 tanımına uyan en uygun adamlardan biri teknik kapasitesi yüksek olmasa da oyun görüşü ve bitiriciliği ile o eksikliğini kapatıyor.

4 2 3 1 yada 4 4 1 1 sistemlerinin forvet arkası olur.
ben zaten yazerken kafamda falcao ve gulliano ikilisi en öndeydi. gulliano daha cok serbest oynicak

1601386929629.webp

________________Altay
________Gustavo
_______________Sosa
___________Samatta

Katılıyorum... Sonuç 9:1 diyebiliriz.

belhanda giderse guiliano gelebilir + kanat da alınabilir o paraya yanlış mı düşünüyorum

etkileşim uğruna yazılan habere bak ellerinde bonservis kalmamış şampiyonlar liginde oynayacak 2 maç parlasa çok daha iyi yerlere gelecek adam feneri istiyormuş AHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Khedira konusunda ben valla mantıklı düşünmem , çok beğendiğim ve çok sevdiğim bir oyuncu.2-2.5 alacaksa valla çok isterim.

etkileşim uğruna yazılan habere bak ellerinde bonservis kalmamış şampiyonlar liginde oynayacak 2 maç parlasa çok daha iyi yerlere gelecek adam feneri istiyormuş AHAHAHHAHAHAHAHAHHA

İnşallah alırlar. İstikrarlı ve iş ahlakı yüksek ama küçük takımın büyük oyuncusu. Şöyle 2.5 milyondan 4 senelik anlaşma yaparlar bir de, tam olur.

Bu herifi iyi bir bekin varsa kucağa almak inanılmaz derecede kolay.

FB'ye giden zaten iflah olmuyor.
Bir de bunun gibi dar alanda çalım yeteneği nerdeyse olmayan sistem topçusunun 3 büyüklerde başarılı olma ihtimali yok.

Khedira konusunda ben valla mantıklı düşünmem , çok beğendiğim ve çok sevdiğim bir oyuncu.2-2.5 alacaksa valla çok isterim.
Ne Khedira'sı ya. Herif yürüyen ceset oldu. Sakatlık geçmişi de kabarık. 3 maç sonra ayağını eline verirler.

Şükrü Başgann tutup kulağından getirse şu Nainggolan'ı karşılıklı nargile tüttürseler imza töreninde :cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt