- 5 Eylül 2014
- 85.380
- 71.407
- 4.513
Bugun allah benim icin ne yapti?
Kardeşim benim dini duygularımı neden sömürüyorsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun allah benim icin ne yapti?
Hayir, gecen sezon Musleranin yerini Okan ile dolduramadik, Fatih simdilik bu boslugu iyi dolduruyor. Corona var ama hazirlik döneminde takimin basinda hoca da var. Fatih Termin'in hasta oldu zaman Hasan takimi hazirlayamadi gecen sezon. bence bu yüzden ayrildi...corona hala var
muslera hala sakat
bu sene de gitti sampiyonluk
Sinifsal sorunlar...Kardeşim benim dini duygularımı neden sömürüyorsun
bi şey olmadıNoldu olm
Sinifsal sorunlar...
Cevap vermediBugun allah benim icin ne yapti?
O halde kesin apoya danismak lazimModernist futbola sermayenin köpeği olan futbola son vereceğiz
Eşitlikçi özgür adil ve onurlu bir futbol sistemi kuracağız
Varsa ciksin ortaya kim var?Arkadaşlar din-i bütün insan-ı Kemal kişiler var yapmayın eylemeyin etmeyin
Varsa ciksin ortaya kim var?
Sağol.Sana kalsa zaten messi falan gelsin , herkese sallıyosunAllah akil fikir versin !
![]()
Sami Khedira - Sakatlık geçmişi
Das ist die Verletzungs Hitorie von Sami Khedira vom Verein Karriereende. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.www.transfermarkt.com.tr
senin gibi scout herif de khedira'yı istemez beSağol.Sana kalsa zaten messi falan gelsin , herkese sallıyosun
Long deep ne; tam olarak bilmiyorum. Holding midfielder değildir herhalde? ama bir oyuncu örneği verirsen anlatabilirim.
Bu terimlerin kökeni genelde İtalya oluyor çünkü, işi sistemsel boyuta getirip oynayan ilk onlar olmuş.
tetteh pişmiş zatenYeni Malatyaspor pilot takımımız oldu herhal. Tetteh ve Semih pişerse kışın transfer ederiz
Aynı aşağı yukarı zaten.Deep lying playmaker bence regista’nın İngilizce versiyonu.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum