- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Psv'ye baktım 3 tane kanat oyuncuları gözüküyor biri Bruma zaten. Babel'i paket yapalım hemen ama Bruma'yı vermesinler. Bir de onu rehabilite etmekle uğraşmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende paylastim bunu. Bide servet cetin derler begenmezler, rakip takim taraftari, ki burdan da var begenmeyenler. Bide bu istatistikleri yaklasik 1 sene top oynamamis yeni yeni oynamaya basladigi haliyle yapmis..
Nereden çıktı bu tövbe de kalbim bunu kaldırmazne juan fernando quintero fbde mi
![]()
Bu paraya callejon tr ye gelmez amerikaya gideceğini düşünüyorumCallejon'u isterim ama 1.5 + 500 bin UCL bonusunu kabul ederse. Senelik 3 filan istiyorsa Avrupa'da kimse vermez. Goetze de kalsin, istemez
latin amerika bizden sorulurNereden çıktı bu tövbe de kalbim bunu kaldırmaz
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nereden çıktı bu tövbe de kalbim bunu kaldırmaz
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzasinlar yavsaklarRoma, stoper transferinde Marcao'ya ağırlık verecek. Roma'nın planı, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak. (Corriere dello Sport)
parayi da hemen vermek istemiyorlar ha
Göndersinler bize, boşuna gunaha girmesinlerPSV’in taraftarlari Bruma’yi cok fena elestiriyorlar. Performansi yerlerdeymis.
Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum bu çok sıkıntı olur işte harika bir oyuncu tam Türkiye liginde yıldız olacak oyunculatin amerika bizden sorulur
7 m teklif etmisler
Tamam Avrupa yakasına gelsin gelecekse İstanbulun Kadıköy kötü boşversin seyrantepe gelişiyorquinteronun bir tr yapma zamanı geldi artık

Mutlu degil demekki kendini kovdurmak icin ugrasiyor. Burda fatih babasinin şefkatli kucaginda kendisini bulacaktirne brumasi yav adam futbolu unutmus. adam nerdeyse hollanda liginde yilin copu secilecek kivamina geldi. bi halt olmaz ondan.
sanmıyorum cünkü adamlar cyprieni satacak gelen paranın bir miktarını bize verirler benceParasını vericez bonservis gibi göstericez işte
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi