Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav ikidir aynı şeyi yapıyon yusuf vaz geç artık yazdık konuda geçende de anlattık ama kuyudaydın sanırım :p :D
“piyasası 6 milyon gözüküyo itmarkt'ta ama iyi bi herifi göndersek transfer işinden anlayan 10a alabilir“

tenor.gif

Seri ve Onyekuru ile yine Kiralıksaray olacağız sanırım halbuki transfer politikamız böyle değil diyordu hoca.

Transfer sezonu kapanıyor, malum bu yönetimin öyle bir isim alamayacağını da hepimiz biliyoruz sanırım.

Onyekuru, bu kadar beceriksizlige ilaç olur, fazla beklentim yok transferde. Ben çok mutlu olurum takıma katılırsa.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru, şartları düşünürsek onyekuru'yu istemeyecek durumda değiliz.
ama eğer direkt ihtiyaca yönelik bir profilden bahsediyorsak forveti besleme, dribling ve adam eksiltme özellikleri olan bir kanada ihtiyacımız var. keita gibi mesela.

Oynekuru muhabbeti nereden çıktı yav durup dururken?

doğru, şartları düşünürsek onyekuru'yu istemeyecek durumda değiliz.
ama eğer direkt ihtiyaca yönelik bir profilden bahsediyorsak forveti besleme, dribling ve adam eksiltme özellikleri olan bir kanada ihtiyacımız var. keita gibi mesela.

Onu aslında Galatasaray 2.başkanı albayrak'a sormak lazım. Kendisi nerde şu an? Ben dün maç sonu göremedim yine, ne tesadüf yine puan kaybı sonrası mağarasına çekildi.

Onyekuru'yu bu transfer doneminde birakmazlar zaten hocasi onu maclarda kullaniyor, rotasyonda lazimmis herife gore.

buyur abi ckscouting hizmeti
Yoksa Gala Sevgisi sen misin :D

Yav hala mı Galasevgisi bırakın şu adamı artık 5 bin takipçi kasmış adam

Belhanda Nice işi doğruluğu olabilir. Belhanda sözleşme uzatma şartı ile bizden 2 milyona sözleşme uzatmaya razı deniyordu . Nice ile 1.8'e 3 yıllık sözleşmeye okey olabilir ve Nice'de bize 3 civarı bonservis verebilir. Nice'ın Cyprien'i Pl takımına 15-20 civarına satması bekleniyordu. Belhanda gitmezse bile ben 1-3 milyon arası bonservisi olan birini alacağımız düşünüyorum Bohinen olabilir takımı 2.3 istiyorsa 1 kiralık 1.5-2 satın alma opsiyonuna bırakır bence takımı yada o tarz başka genç bir isim olabilir Belhanda giderse 2 oyuncu gelir maksimumda bu olur ama Belhanda'nın gidişi için Rangers maçını bekleriz.

Son düzenleme:
Realiteye dönelim SARACCHİ ne zaman döner acaba; Emre AKBABA'da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt