Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Callejon geçen sene 45 maçta 4 gol 10 asist yapmış. Neden çökmüyoruz? 1 sene bu ligi öttürür bence. Tam olarak eksikliğini çektiğimiz türden bir kanat kendisi. Underrated'ın kralıdır aynı zamanda.
Renktas pek bilmiyorum acikcasi bunu, hizi varmi? Varsa gelsin çunku, bu aralar ekmek su gibi ihtiyacimiz var hiza

Transferde sıralama yapılsa kaçıncı oluruz ligde? geçen sene santrafor.. bu sene orta saha kanat?

Renktas pek bilmiyorum acikcasi bunu, hizi varmi? Varsa gelsin çunku, bu aralar ekmek su gibi ihtiyacimiz var hiza
images (17).webp

Son durumunu bilmiyorum renktaş. Ama defans arkası koşular bu adamın en iyi yaptığı işti desek yanlış olmaz. Eski hızını ve çevikliğini bekleyemeyiz, yaşı olmuş 34 sonuçta. Ama Serie A + UCL'de toplamda 45 maça çıkan adamın kendine bakmamış olma ihtimali yok bence.

Belhandayi Niceye bedava verelim karşılığında Cyprien'i 8m zorunlu opsiyonlu bedavaya kiralayalım

Onyekururda seride aidiyet duygusu olan adamlar yabancılıkta çekmezler bu saatten sonra bundan iyisi olmaz
ayrıca bu iki oyuncuda hiç bir zaman kiralık oyuncu gibi oynamadı risk görmüyorum
Kaldiki olursa sadece seri olur ki, onada burun kiviracak durumda degiliz malesef. Abv yönetim abv

Son durumunu bilmiyorum renktaş. Ama defans arkası koşular bu adamın en iyi yaptığı işti desek yanlış olmaz. Eski hızını ve çevikliğini bekleyemeyiz, yaşı olmuş 34 sonuçta. Ama Serie A + UCL'de toplamda 45 maça çıkan adamın kendine bakmamış olma ihtimali yok bence.
Ya bizimkiler boşta almayi birak, oyuncunun kendisini yirtarak gelmek isteyenini bile zor acikladi, arda, emre, ogulcan gibi. Demem o ki bunlar bostaki kimseyi alamaz eger gelmek isyemiyorsa. Bi seri olur oda gelmek istedigi icin ve fulhamin da göndermek istedigi icin. Belki eldeki 750euroyla kiralariz son gun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt