Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır izlemedim pek fikrim yok da şu ana kadar sözleşme alamamış olması biraz şüphe uyandırıcı.
Valla ben de izlemedim. Son volesini vurmak istiyordur muhtemelen, ondan. Sonuçta yaş 33, biz 34 diyelim ona. Ama geçen sene 45 maça çıkıp 4 gol 10 asist yapması hala iş yapabileceğinin göstergesi gibi. Yani tarz olarak cuk otururdu. Keşke 1+1 yıllık, opsiyon hakkı bizde olacak şekilde gelse. Ama bu yönetim kim Callejon kim tabii.

Son gün son dakikaya kalacak ve belgesi yetismeyecek alınan oyuncunun onu bekliyorlar illa

Fatih Terim her zaman şapkadan tavşan çıkarmak zorunda mi ? Bir kere de eşit şartlarda yarışalım . Yönetim uyuma görevini yap

Alyaprak bakalim bize kimi getirecek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

images.jpeg-4.webp

Zaten yaşamadığımız tek rezillik dursun döneminde 36378282 bölgede oynuyor diye yağlanıp ballanarak alınan ismini ezbere yazamayacağım Alman sağ bekte olduğu gibi transferi TFF sitesine girememek kaldı.

Zaten yaşamadığımız tek rezillik dursun döneminde 36378282 bölgede oynuyor diye yağlanıp ballanarak alınan ismini ezbere yazamayacağım Alman sağ bekte olduğu gibi transferi TFF sitesine girememek kaldı.
Onu kar ederek sattık ama :D

Ya bir de o herif annemi özledim diyip ülkesine gitmemiş miydi bizle maça çıkamayacağı belli olunca? :D
İşte bizde durmadı ama devre arası kar ederek sattık.

Bence asıl mevzu Sightorson, bence biz o adamı hiç almadık aksksks

Hiç idmana çıktı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt