Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.517
- 40.212
- 3.413
Gel artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayallerini kurduğumuz oyuncular mevcut takımlarında rotasyon oyuncuları bile olamıyorlar.![]()
Lemina yine sakatlandi mi yw kadroya alinmiyor
Anguissa Lemina'dan iyidir herhalde de bence başka ondan daha iyi adam yok. Lemina 2 ay idman bile yapmamıştır hazır olması sürer bayağı.Hayallerini kurduğumuz oyuncular mevcut takımlarında rotasyon oyuncuları bile olamıyorlar.
ha bu mevcut takımlar Avrupada normal statüde takımlar, ülke futbolu ne kadar berbat bir durumda yazıkkkkk, hocamızın dediği gibi makas çok aşırı açık
Herifi resmi olarak almıştık, idmana da çıktı ama oynadı mı hiç hatırlamıyorum ben de. Yani hakikaten o herife ne olmuştu yav.İşte bizde durmadı ama devre arası kar ederek sattık.
Bence asıl mevzu Sightorson, bence biz o adamı hiç almadık aksksks
Hiç idmana çıktı mı?
Herifi resmi olarak almıştık, idmana da çıktı ama oynadı mı hiç hatırlamıyorum ben de. Yani hakikaten o herife ne olmuştu yav.Çaprazları koparmıştı sanırım.
Aklıma şunlar geldi ama.
![]()
Müthiş bir geceydi yav.![]()
Belhanda ile mi renktas.eski topcumuzla dalga geçme yeter artık!
Yine mi Sibel Çorbalık vareski topcumuzla dalga geçme yeter artık!
Belhanda ile mi renktas.
Herifi resmi olarak almıştık, idmana da çıktı ama oynadı mı hiç hatırlamıyorum ben de. Yani hakikaten o herife ne olmuştu yav.Çaprazları koparmıştı sanırım.
Aklıma şunlar geldi ama.
![]()
Yav açıklama yaptık da imza fotosu bile arka fona İstanbul koyulup çekilmiş gibiydi sksjsjHerifi resmi olarak almıştık, idmana da çıktı ama oynadı mı hiç hatırlamıyorum ben de. Yani hakikaten o herife ne olmuştu yav.Çaprazları koparmıştı sanırım.
Aklıma şunlar geldi ama.
![]()