Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske bizde kampanya baslatsaydik, en azindan boştaki oyunculardan 1-2 oyuncu kapardik. Anladigim kadariyla kasada kuruş kalmamiş ama duruş var
İdari açıdan ibra edilmeyeceklerinden eminler ama onun yasal bir yaptırımı yok diye biliyorum.

Asıl konu mali yönden ibra edilmemek korkusu ki bu sebeple kimseyi alabileceklerini sanmam.

Ancak çok baskı olursa ki onda bile sineye çekebilirler.

Diğer yandan madem böyle bir korkun var, geçen sene, hem de sağlam bahanen varken hastalık sebebi ile klüp kar açıklamışken gidecektin başkan geç kaldın.

İstedigin oyuncuyu 6 numaraya çekersin de alacağın verim bir olmaz . Takım orta sahada çok yumuşak kaldı . Dün gece Fenerbahçe sertlikle durdurdu orta sahamızı . Ben Serinin soruna ilaç olacağını sanmıyorum

Ön liberodan ne beklediğine bağlı hoca çapa 6 numara istemiyor. Geçen sene de Gustavo Ozan fenerdeydi ve Kadıköy’de Seri şov yapmıştı resmen. Önündeki oyuncuların kalitesi Seri’yi yıldız yapıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerin transferlerinin plan dahilinde olduğunu sanmıyorum bu arada, o bütçeyle ben çok daha iyi kadro kurardım. Keşke bizim de o şekilde kadroyu yenileme şansımız olsa eminim çok daha iyisini yapardık.

Tabiki daha iyisini yapardık.Ama bunun en büyük nedeni bunu çok gözardı ediyoruz.Galatasarayın fenere göre dünya çapında tanınırlığı daha yüsek ve marka değeri.Ona rağmen bu avantajı kullanamıyor başımızdaki çapsızlar.

eyvallah koç gibi şerefsiz başkanımız olmasın ama bizde böyle bir başkan bulsak birde bu şakilde klübe en az taraftar kadar bağlı inanılmaz seviyelere çıkarız.Bu iki şikeci takımlarla aramızda uçurum olur.

Geçen seneki sakatlıkları sıkıntılı olmasa bu adamı takımda isterdim. Ne fiyat çekerler sence @Onur Adıbelli
Çok iyi adam tam bir kuzeyli hem de yetenekli kuzeylilerden

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle vermemeliyiz zaten , Scout işi transfer yapılacaksa yapılsın.

Yok yapılmayacaksa altyapıdan çocuklar oynasın Ligi 5. bitirelim hiç önemli değil

Araplardan bıktık artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahuu reenktaş hala scout diyorsunuz.Bunların alacağı genç oyuncudan hayır gelmez.

bizim en baştan bir yolunu bulup üst düzey klüplerin kadrosunda düşünmediği veya gelişmesi için kiraya vereceği adamlardan bulmamız lazımdı.Yahu şu geçici dönemde bir sene kalmış ffp nin bitmesine varsı satın alma opsiyonu olmasın.Yeterki direk katkı verecek adam olsun.

gerçekten hala heleki şu dönemde nasıl scout transferi diyorsunuz nalmakda zorlanıyorum.

hala anlamıyoruz bu dediğiniz scoutlar gelse fegi kesemeyecekler, belhandadan nefret ediyorum ama belhanda keşke gitmeseydi diyeceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt