Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
orasi oyle de bizlik isler degils ise ustatZamaninda alsan kurarsin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orasi oyle de bizlik isler degils ise ustatZamaninda alsan kurarsin![]()
Bence Seri nin değerini önündekiler değil yanındakiler belirler .Ön liberodan ne beklediğine bağlı hoca çapa 6 numara istemiyor. Geçen sene de Gustavo Ozan fenerdeydi ve Kadıköy’de Seri şov yapmıştı resmen. Önündeki oyuncuların kalitesi Seri’yi yıldız yapıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rooney’nin ilk maçıydı diye hatırlıyorum28/09/2004
Cyprien, Haaland, Sorloth hep bize onerilmisorasi oyle de bizlik isler degils ise ustat
Transfer dönemi başladığından beri alabildikleri tek oyuncu Etebo onun haricinde geri kalan tüm oyuncular ile transfer dönemi öncesi anlaşılmış bonservissiz oyunculardı
Şimdi transfer döneminin bitmesine günler kala hem 6 numara hem 10 numara hem kanat oyuncusu alabileceklerine inananlar var forumda şaka gibi
Transfer filan olmayacak, işin ilginç yanı Fatih Terim'in de çok transfer filan istediğinden emin değilim Arda'dan Belhanda'dan Feghouli'den filan gayet memnun bu adamların yedek kalması gönderilmesi dahi teklif edilemez
Keşke yapabilseler öyle bir şey hem orta saha hem de kanat canlanır...
Dun bu kadro ile sampiyon olamayacagimiz anlasildi bakalim ne yapacaklarBu sene dibe çöker ve başarılı olamazsak seneye toparlamak çok zor olacak. Fener yine cepten verir toplar ama bizde o iş zor.
Yani ŞL şart ve bu ŞL bugün harcanmayan 3-5 milyon euro yüzünden kaçabilir.
haalandi biliyorum nakit yok diye alamadik da digerlerini bilmiyorum ustat onerilmis olabilirCyprien, Haaland, Sorloth hep bize onerilmis