- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Seri Onyekuru gelsin yolumuza bakalım
Bu dönem yönetime büyük bir eksi daha yazdı
Bu dönem yönetime büyük bir eksi daha yazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız bu pandemi kışa büyürse kimse elini cebine atmaz devre arasıHa bir ihtümal devre arası ciddi bir satış yapar onunla takımı yenileriz ki bence buna güveniyorlar biraz da.
Olimpiakos durmadan elemeleri gecip sampiyonlar ligine gidiyor. Bizim takimlar gidemiyor. Ama yunan takimlarini begenmeyizBu sene dibe çöker ve başarılı olamazsak seneye toparlamak çok zor olacak. Fener yine cepten verir toplar ama bizde o iş zor.
Yani ŞL şart ve bu ŞL bugün harcanmayan 3-5 milyon euro yüzünden kaçabilir.
Şu anda da pek atmıyorlar zaten.Yalnız bu pandemi kışa büyürse kimse elini cebine atmaz devre arası
paok tjkyi ardindan benficayi eledi krasnodara 2-1 yenildi rovansinda yenip cikacaklar muhtemelenOlimpiakos durmadan elemeleri gecip sampiyonlar ligine gidiyor. Bizim takimlar gidemiyor. Ama yunan takimlarini begenmeyiz
Onlar günlük takım kurmuyor çünkü.Olimpiakos durmadan elemeleri gecip sampiyonlar ligine gidiyor. Bizim takimlar gidemiyor. Ama yunan takimlarini begenmeyiz
Bu yönetimin alabileceği en iyi oyuncu Seri olabilir. Belhandayı satıp da anca Seri 'yi almak gibi bir mallık inşallah yapmayız. Belhanda bonservisle gitmez arkadaşlar. Bu durumda göndermek büyük aptallık olur.
Belli ki yönetim Belhanda' dan daha iyi oyuncu alamayacak. Hızlı bir kanat alıp/kiralayıp transferi kapatalım. Şu aşamada en mantıklısı o olur bizim için.. Yapacağımız ikinci mantıklı iş de yönetimi göndermek olur ki bence bir dahaki seçimde kesin o iş...
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk yarı 40 puan falan toplarız maks.Devre arasina geride girmezsek sampiyon oluruz. Fikstur iyi
RB Leipzig, Dinamo Zagreb'in 18 yaşındaki sol ayaklı stoperi Josko Gvardiol ile 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Gelecek sezon kadroya katılacak oyuncunun bonservis bedeli, 16 milyon euro.
![]()
@Can Karabacak 16 milyonluk oyuncunun konusu acip dalga gecerek bir de bize mi onerdin !!!
Evet, yeterki yine 10 12 puan fark yemeyelim. Zaten cok iyi takim yokİlk yarı 40 puan falan toplarız maks.
Ha lider olan da max 43-45 toplar.
Kulup teknik ve pas özelliği olan futbolculari topluyorKızılyıldız'a giden Kanga max 1 m euro maaşa gitmiştir. Bari onu alsalardı. Nasıl bir transfer stratejisi izledik onu da anlamıyorum.
Videolarina baktim isik vermedi banagalatasaray orta saha transferini bitirmek üzere!
galatasaray, 24 yaşındaki ön libero jorman campuzano ile anlaşmaya vardı. kulübü boca juniors ile görüşmelerde sona gelindi. oyuncu zorunlu satın alma opsiyonu ile galatasaray'a katılacak. (asist analiz)
Rovanslimi o maclar. Ben elendi saniyordumpaok tjkyi ardindan benficayi eledi krasnodara 2-1 yenildi rovansinda yenip cikacaklar muhtemelen