- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
bize kanat ve forvet lazim merkezi gecelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize kanat ve forvet lazim merkezi gecelim
Herifi tanımıyorum valla abi. Ama ismine bakarsak en az bi 6-7 milyon euro var gibi.Geçen seneki sakatlıkları sıkıntılı olmasa bu adamı takımda isterdim. Ne fiyat çekerler sence @Onur Adıbelli
![]()
Jóhann Berg Gudmundsson - Oyuncu profili
Jóhann Berg Gudmundsson ➤ 9 Şub 2026'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 27 Eki 1990, Reykjavík, İzlandawww.transfermarkt.com.tr
Ya geçen sene 100 gün uyluk sakatlığı yaşamış hem de 2 parça halinde. O beni çok ürküttü ama alabilsek yine Feg'den daha yararlı olur.Herifi tanımıyorum valla abi. Ama ismine bakarsak en az bi 6-7 milyon euro var gibi.![]()
elenirsek ve hala transfer yoksa atom bombası mertebesinde bi enerji boşalması olabilir o gün taraftarda.Evet küfretmeye hazır olalım.
Perşembe akşamı bu konuda bazı aksiyonlarım olacak.
Forvet ne alaka? Bi de merkezi gecelim demisin, futbolu takip ettiginden suphe duymam lazim mi?bize kanat ve forvet lazim merkezi gecelim
küçük şikeciler mi. hani bjk alıyorduCisseyi almış galiba şikeciler.
ya abi falcao ve diagne ile sampiyonluk mucadelesi verebilir miyiz senceForvet ne alaka?
Seri bile şüpheliümidim tükendi sevgili dostlar
hızlı kanat gelmeyecek, ortasahaya maks seri gelecek transfer bitecek.
Ligin en iyi forvetleri bizde, rakiplerin forvetlerinden haberin var mi? Diagne de fizik 0 diyorsun iyice salladin simdi, herif tam olarak hazir ve kuvvetli. Bitiricilik de ikiside iyi senin beklentin tam olarak nedir cozemedim zaten. Sen once golculeri pozisyona sok sonra onlari elestirelim, asil problemimiz budur. Yoksa ileride Lewandowski olsa ne fark eder bu oyunla?ya abi falcao ve diagne ile sampiyonluk mucadelesi verebilir miyiz senceikisinde de fizik 0 hiz 0 bitiricilik o bile koca bir 0 paralari bayildigimiz icin mecbur oynatıyoruz iste
Merkezi belhanda viran eyliyor. Tek basina merkezi evirip ceviriyorForvet ne alaka? Bi de merkezi gecelim demisin, futbolu takip ettiginden suphe duymam lazim mi?
2 forvetimizde ust duzeyde degil biri fizik olarak digeri mental olarak ama topu harbi bulusturamiyoruzLigin en iyi forvetleri bizde, rakiplerin forvetlerinden haberin var mi? Diagne de fizik 0 diyorsun iyice salladin simdi, herif tam olarak hazir ve kuvvetli. Bitiricilik de ikiside iyi senin beklentin tam olarak nedir cozemedim zaten. Sen once golculeri pozisyona sok sonra onlari elestirelim, asil problemimiz budur. Yoksa ileride Lewandowski olsa ne fark eder bu oyunla?
Almışız derken, biz mi?Arjantin basınına göre Batallini için evrakları gönderirken Hatayspor maliyetinden dolayı vazgeçmiş.Ondan dolayı Babajide David'i almışız..