Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
düşünsenize lucescu shakhtar yapılanmasını bizde yapmıs
çok şey kaçırmışız
çok şey kaçırmışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YalanNamaz kilip tövbe edip herkes siraya gecebilir yavastan @Özgür Ayten birazdan sorularinizi alacak
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla çok iyi gram sırıtmıyor. Defans arkası top bile atıyor. Tabi bizde atsada bizim kağnılar yetişemeyeceği için işe yaramazAğız burun kivirdigimiz elneny ilk 11 oynuyor.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arsenalin savunması sıkıntı, ortasahasi da bir sorun yok.Arsenal'in durumunu ozetliyor.
haalandi biliyorum nakit yok diye alamadik da digerlerini bilmiyorum ustat onerilmis olabilir
Bok gibi oynuyor.Ağız burun kivirdigimiz elneny ilk 11 oynuyor.
Bence var. Birincisi Elneny Arsenal topcusu degil.Arsenalin savunması sıkıntı, ortasahasi da bir sorun yok.
Bence siritmiyor.Bence var. Birincisi Elneny Arsenal topcusu degil.
Cok yetersiz bence ama neyse.Bence siritmiyor.
Stoperler ve bekler evlere şenlik.
Bellerin resmen Sabri olmuş.
Lucescu Lucescu iken ayağını kaydırıp yerine kapak atanlar utansın.düşünsenize lucescu shakhtar yapılanmasını bizde yapmıs
çok şey kaçırmışız
Kesin yetersiz ama bizde iş yapardi.Cok yetersiz bence ama neyse.
Bizde de oyle zengin bir kulup sahibi olsaydi anca olurdu ama bu kulubun genel yapisi (secimlerle secilen baskanlar, lise vs.) ile yine olmazdi o. Shakhtar daki mali guce hic bir zaman sahip olmadik.düşünsenize lucescu shakhtar yapılanmasını bizde yapmıs
çok şey kaçırmışız
O şekilde bir vizyona sahip yönetim belki Aysal yönetimi olurdu.Lucescu Lucescu iken ayağını kaydırıp yerine kapak atanlar utansın.
Lucescu o dönem kalsaydı eğer bugün hem ekonomik hem sportif anlamda çok çok ötede olurduk.
Buradaki bazı futbol cahili yalamalarda 8 şampiyonluk vs. Diye kafa utülemezdi.
Ben tek yonlu oyunculari artik istemiyorum orta saha da oynayacak oyuncu herseyi yapabilmeli, defans, hucum, skora katki vs. Sadece topu kes ver yanina gibi takilan oyuncularin buyuk takimlarda isi olmamali. O yuzden karsiyim bu tur isimlere.Kesin yetersiz ama bizde iş yapardi.
7 Milyon Haaland
9 Milyon dembele
7,5 Milyon cornelius
9 Milyon sorloth
bizden istedikleri paralar...Ortalama 25 Milyon a 100 Milyon kazanabilirdik..
düşünsenize lucescu shakhtar yapılanmasını bizde yapmıs
çok şey kaçırmışız
Ali Naci Küçük"Marcao'ya olan teklif bonuslarla 16-17 milyon euro seviyesine çıkarsa, yönetim satışına sıcak bakıyor. Transfer bu hafta netleşecek."
![]()