Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan 1 adet çift yönlü orta saha, 1 adet stoperden kimse satılmasa bile yedek ve 1 adet olursa güzel olur hızlı kanat oyuncusu. Kısaca en az 2 transfer şart ama şurada 5 ekime 6(Altı) gün kaldı. Umudum gelirse ancak 1 kişi oda büyük ihtimal seri olabilir.

Reis çözmediği sürece gerçekleşmemeli mantıken o transfer.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

süpriz bir şekilde belhanda beklerken keşke para kazandırarak feghouli gitse de biz çöksek Visca ya, seneye serbest kalacak 3-4 milyon Euro’ya bırakabilirler.

Babel+ para teklif etsek belki..

Bu takımın en büyük sorunu kel feghouli bana göre

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Visca kesinlikle büyük takım topçusu değil, zamanında Roma scoutları buraya geldiğinde onu beğenmeyip yetersiz bulmuşlar ve raporlarında birebirde yetersiz,maç içerisinde kopuk, ikili mücadelelerden kaçıyor sadece şutu iyi raporunu vermişlerdi; kapalı alanda değilde açık alanda etkili bir isim ben bize gelsin istemem asla.
Bize yazılan J.Campuzano Seri tarzı oyun kuran ama daha sert ve mücadeleci bir isim keşke olsa.

Bekleyelim.Eğer fener viscayı alırsa kimseyi almayalım bence seneye para kalsın , boşuna masraf yapmaya gerek yok.

Bu Viscayı bir ben beğenmiyorum sanırım bizim herhangi bir büyük maçta iş yaptığını hatırlamıyorum sadece 2 sene önce ciddi iyiydi ama o zamanki emre, cengiz, İrfan, Mahmut orta sahasında Ömer de iyi olurdu bence. Arkasında da Clichy vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt