Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Visca kesinlikle büyük takım topçusu değil, zamanında Roma scoutları buraya geldiğinde onu beğenmeyip yetersiz bulmuşlar ve raporlarında birebirde yetersiz,maç içerisinde kopuk, ikili mücadelelerden kaçıyor sadece şutu iyi raporunu vermişlerdi; kapalı alanda değilde açık alanda etkili bir isim ben bize gelsin istemem asla.
Bize yazılan J.Campuzano Seri tarzı oyun kuran ama daha sert ve mücadeleci bir isim keşke olsa.

Fenerbahçe'de büyük takım değil zaten. Ligi orta sıralarda tamamlayan bir anadolu kulübü. Onlara uygun bir transfer olur o halde.

Yaş kaç telefondan göremedim ama biz ne adamlar gördük takipte (Ortega, Nani, Guti, Anelka, Kuyt, Hojdonk, Amokachi, Gomez, Talisca, Şota VS.) Visca kim yahu keşke alsalar, Anadolu toplaması Fenerbahce Anadolu Fc
Bu oyuncularla visca aynı değil visca türkiye liginin yıldızı , bu ligin bugu.alexten de büyük bir sürü oyuncu geldi ama alex de bu ligin oyuncusuydu.Visca loser fenerin bile çehresini değiştirir , şampiyonluk adayı yapar.Minimum 25 skor katkısı.

Visca bir tek bize karşı iyi oynamıyor diğer her takıma karşı iyi maçları var.

Onu da geçtim 40 hafta büyük maç olmuyor, küçük maçları alması da yeter.

Ligin şu anki en etkili oyuncusu, 3 hafta skor katkısı vermedi diye çöp yapmayın hemen.

Bu Viscayı bir ben beğenmiyorum sanırım bizim herhangi bir büyük maçta iş yaptığını hatırlamıyorum sadece 2 sene önce ciddi iyiydi ama o zamanki emre, cengiz, İrfan, Mahmut orta sahasında Ömer de iyi olurdu bence. Arkasında da Clichy vardı

Gsc de bi kucuk takim topcusu hayranligi var, bitecek gibi degil.

Mensahin , mhy nin ardindan agit yakarlar!!

Parasizligin gözu kör olsun. Iş bilmeyen yönetimin gözu körr olsunn

Visca bir tek bize karşı iyi oynamıyor diğer her takıma karşı iyi maçları var.

Onu da geçtim 40 hafta büyük maç olmuyor, küçük maçları alması da yeter.

Ligin şu anki en etkili oyuncusu, 3 hafta skor katkısı vermedi diye çöp yapmayın hemen.
+35 yaşına kadar Başakta oynar sonra futbolu bırakır.

Mal değillerdir Fenere verecek kadar.

Visca’nın Başakşehir kariyeri

350 maç 100 gol 98 asist

Bu adam nasıl beğenilmez kendine gel gsc

Adam düzenli bir şekilde her sene min 10 gol 10 asist ile oynuyor ve hiç sakatlanmıyor

Büyük takımlarda bu performansı veren kanat olduğu zaman zaten şampiyonluk geliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

“Şu an menajeri Fransa'da OGC Nice takımı yetkilileri ile görüşmede olan Younes Belhanda eski kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Transferin tamamlanması durumunda Galatasaray’ın 5m Euro gelir elde etmesi bekleniyor.”

@_TransferHaber_

Galatasaray ‘da geleceğe yatırım amacıyla Levski Sofya’da forma giyen 21 yaşındaki Bulgar sağ kanat oyuncusu Stanislav Ivanov’un da transferi gündemde.
Orta saha için Seri ya da Nakamba’dan birinin transfer ihtimali yüksek..
[ @AliNaciKucuk ]

#DIŞBASIN |
Galatasaray Kolombiyalı orta saha oyuncusu Jorman Campuzano ile ilgileniyor.. [ @NicoSchira ]

Galatasaray ‘da geleceğe yatırım amacıyla Levski Sofya’da forma giyen 21 yaşındaki Bulgar sağ kanat oyuncusu Stanislav Ivanov’un da transferi gündemde.
Orta saha için Seri ya da Nakamba’dan birinin transfer ihtimali yüksek..
[ @AliNaciKucuk ]

#DIŞBASIN |
Galatasaray Kolombiyalı orta saha oyuncusu Jorman Campuzano ile ilgileniyor.. [ @NicoSchira ]

Despedovdan inanova düştük sanırım.Bulgar kanat alma zorunluluğumuz var herhalde.Cengiz Ünder olmadı diye yasin öztekini almakla aynı şey bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt