Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amma taylan dusmani varmis burda patlamasini bekleyen yav. Tamam bizde öyle ucuyor kaciyor demiyoruz ama eldeki orta sahalardan iyi oynuyor suan. Adam tek basina oynuyor kimse yardim etmiyor. Kante de tek basina oynasa eninde sonunda patlar anasini satiyim. Bende yerine alternatif isterim, hatta belhanda babel feg gitsinler onlarin yerinede oyuncular isterim. Kim istemezki? Ama capsiz yönetim satip alamiyor diye taylana niye yukleniliyor? Sanki taylan silah zoruyla oynatiyor kendisini
Taylan düşmanlığı değil aksine dostluğu yapıyorum ben.
Bu orta saha yapısında suçlu Taylan olacak başarısızlık geldiğnde, defansif tüm yük ona kaldığı için.

@TransferWeb1: Galatasaray, Michael Seri ile anlaştı kulübünü de kiralamak için ikna etti. Orta saha için 1-2 oyuncu ile daha görüşmeler devam ediyor yönetim gideceklere göre transferleri açıklayacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece muslera ya bağlamamak lazım. Luyi, Marcao, Falcao, Andone, Lemina, Muslera bu adamların alayı aynı anda yoktu gram fayda alamadık. İyi bile gitmişiz bence.
Diger saydiklarin sezon ici sakatlanmasa, zaten corona arasindan önce sampiyonlugu ilan ederdik. ama corona sonrasi musleranin sakatligi ile tamamen koptuk.

Anliyorumda, taylanin sucu ne bu durumda? boklanip duruyor. Ha onu guzelleyenlere söyluyorsan anlarim
Bugün pohpohlayanlar yarın sövecek benim derdim o. Taylan'ı koruyarak, büyük yükler yüklemeyerek kullanmalıyız.

ya geçen sene hiç olmazsa instagram takip makip birşeyler oluyordu oda yok yaprak kıpıldamıyor deliricem çok sıkıldım

Son gün diye takılmamak lazım en az 2 gün öncesinden gelmesi lazım buraya. Korona testiydi sağlık taramasıydı felan patlarız yoksa. Bakalım napcaklar beceriksizler

Belhanda yerine değildir umarım Seri. Belhanda yerine dikine gidebilen kreatif bir adam lazım. Ben Taylan'ın gayet ekili ve iyi oynadığını düşünüyorum bu 5 maçta ve böyle devam ederse 8-10 satılabilecek bir oyuncu daha kazanacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt