Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan orta sahanın mücadele gücünü yükseltmek için alternatif olabilir ama çok fazla şeyler yüklendi kısa vakitte hem hoca demeçleri hem gaza gelen taraftar söylemleri. Enerjisi yüksek, güçlü, belli bi oyun aklı da var ama topla iyi gidemediği sürece bir işe yaramaz malesef. O yüzden fazla şeyler yükleyip destek olacağım diye adamın yükseleceği varsa da köstek olmayın. En büyük zararı taylani yere göğe sigdiramayanlar yapıyor.

GSCimbom Mobile App
Ben yuceltin, götunu kaldirin demiyorum zaten, ama bukadar da cöp muamelesi yapilmasin. Iyi basladi nazar deymesin deyip gecilmesi lazim. Adam tek basina ozan ökuzune gustavo kasabina karsi napacakti? Genel soruyorum bu soruyu..

Babelden dolayı değilde arda nın durumdan dolayı umutlarım rengo.

İkiside aynı b.kun laciverti.

Ama gol şansı hangisi yüksek dersen babel derim. Ondan dolayı yani. Yoksa 2side 11 oynayacak kalibrede değil bizde

Bizi bu adamlara mecbur bırakanlar utansın. Babelden de ardadan da nefret ediyorum. İkisinin de ne karakteri ne futbollarıyla floryadan içeri girmemesi lazımdı

Twitterdaki Falko Götz kolpa mı ? Sanki Onyekuruyu ilk yazanlardandı. Nicede oynayan sol kanat Alexis Claude Maurice ismini yazmış , acaba belhandayla takas falan olabilir mi ?

Eger Seri gelecekse kesinlikle 6 numara olarak oynatilmali gecen sezon oldugu gibi, takima paslariyla hiz kazandiracak ve dogru istasyonlara dagitacak en iyi oyuncu yine Seri maalesef. Taylan bu isi onun kadar iyi beceremiyor o pozisyonda. Hoca da zaten surekli regista diye tutturdu, ben Taylan'da oyle bir potansiyel gormuyorum.

Eger Seri gelecekse kesinlikle 6 numara olarak oynatilmali gecen sezon oldugu gibi, takima paslariyla hiz kazandiracak ve dogru istasyonlara dagitacak en iyi oyuncu yine Seri maalesef. Taylan bu isi onun kadar iyi beceremiyor o pozisyonda. Hoca da zaten surekli regista diye tutturdu, ben Taylan'da oyle bir potansiyel gormuyorum.
ya taylan becerse de belli kısmını gidipte 11'e alternatifsiz yazılcak adam degil ki aynı zaamnda alıncak oyuncuda taylandan kötü olucaksa takımın ismini bjk yapalım

Arda'yla Feghouli'yi bol bol defansın arkasına kaçırırız artık regista'mız olursa

Tabi ki sadece Seri ile hersey tamam degil. Onun isini iyi yapmasi icin defans arkasi kosulari seven hizli kanat oyunculari da gerek. Bizde Feghouli bunu yapmiyor, Arda zaten istesede yapamaz. Kisaca kanat transferi de sart bu yuzden.

seri , etebo , belhanda 3'lüsünü görürüz o zaman.

Emre sola , arda yedeğe.

ya taylan becerse de belli kısmını gidipte 11'e alternatifsiz yazılcak adam degil ki aynı zaamnda alıncak oyuncuda taylandan kötü olucaksa takımın ismini bjk yapalım
Bunlar zaten Seri'den baskasini alamayacak cunku kaldi 5 gun, Rangers'i elersek hemen aciklanir bu transfer bana oyle geliyor.

Zaten seriden 6 numara dışında verim alamadık geçen sene 8 numara oynayamıyor sorun şu 6 numara sertliği yok seride bu sebepler emreyi bir daha iç oynarken göremeyecez emre tek mevkiye düşecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt