Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ne zaman defans arkasına top atmış ki herkes kanat arıyor adam in tek görevi geçen sene topu kaleciden alip marianoya atmasiydi oyunu mariano kuruyordu defans arkasına top atacak adam belhanda olması lazım oda atamıyor zaten .orta saha alınacak ise belhsndanin yerine gelecek adam ile birlikte düşünülüp alınmalı

rangers!'a elenirsek yönetimde kadro lige yeter dicek algı kıtlıgı
Bu kadro sampiyonluk icin yetersiz, gecen sezondan kim var ekstra bakiyorum soyle: Diagne geri geldi, Arda geldi ama 40 dakikadan fazla oynayacak gucu yok, Emre Kilinc okey oynar oynamaz gorecegiz ligin devaminda, Etebo henuz hazir degil, Omar geldi Mariano'nun yerine.

Ben cok guclendik diyemiyorum, yonetim derse kufuru hakeder.

Ama soyle birsey de var, Seri'nin gelmesi Luyindama'yi rahatlatir cunku burada bazen Luyindama topla cok oynuyor iste bazen kendisi takim arkadaslarini rakip kaleye gitmeleri icin pas dagitiyor falan diyoruz. Iste bunun yapmasinin temel sebebi de Seri gibi birinin olmamasi, cunku Seri olunca defanstan topu aliyordu simdi oyle biri olmayinca mecbur Luyindama bazen macera ariyor, herif Marcao ya pas atmaktan canı sıkılıyor cunku mac boyunca ve kimse aksiyon almayinca stoperlere kaliyor bu defa bu gorev. Ha yine Luyindama arada sirada calim atar Seri gelsede cunku herifin kaninda var zaten bu :LOL:

Regista diyorsun top falcaodan dönünce feguliden dönünce orta saha bomboş kalıyor direk bizim defans ile karşı karşıya kalıyor rakip hucumcular .orta saha fb maçında bomboştu dönen tum topları fbli oyuncular aldı

Seri ne zaman defans arkasına top atmış ki herkes kanat arıyor adam in tek görevi geçen sene topu kaleciden alip marianoya atmasiydi oyunu mariano kuruyordu defans arkasına top atacak adam belhanda olması lazım oda atamıyor zaten .orta saha alınacak ise belhsndanin yerine gelecek adam ile birlikte düşünülüp alınmalı
renkaş sanrm fblisin yaa

oyun temamız zatn geçişi seriyle uzun yapıp onyekuru kaçırmak ve oyun yönü degiştirmektii bunu sanırım babam yaptı da tanıyamadın

Ama soyle birsey de var, Seri'nin gelmesi Luyindama'yi rahatlatir cunku burada bazen Luyindama topla cok oynuyor iste bazen kendisi takim arkadaslarini rakip kaleye gitmeleri icin pas dagitiyor falan diyoruz. Iste bunun yapmasinin temel sebebi de Seri gibi birinin olmamasi, cunku Seri olunca defanstan topu aliyordu simdi oyle biri olmayinca mecbur Luyindama bazen macera ariyor, herif Marcao ya pas atmaktan canı sıkılıyor cunku mac boyunca ve kimse aksiyon almayinca stoperlere kaliyor bu defa bu gorev. Ha yine Luyindama arada sirada calim atar Seri gelsede cunku herifin kaninda var zaten bu :LOL:
Evet seri o işi iyi yapıyordu topu defanstan çıkarıyordu .seri ile belhanda olmaz .serinin sert olanı Taylan etobo birde hucumcu 10 numara İliç gibi hem orta saha hem gizli forvet gibi

seeri bir de sezonun son 6-7 maçını sarı kart sınırında oynadı ve bazı topçu kekolar gibi kendine tatil yaratmadı. hakemlerde vermedigi 1-2 pozisyon da var tabi

Her maçı izledim uzun top attigini hatırlamıyorum FB li değilim Allah korusun .seri konusunda ben istekli değilim güçsüz bu adam yani teknik bir yere kadar bizim ligde güç lazım hava topu lazim sut lazım var mı seri de bunlar ?

Bonservis mevzusu şuan için yıllık maaş ödenmesinden daha sıkıntılı, yıllık ücretini biz karşılayıp bonservis olarak gösteririz.
Maaş bütçesi yok diye oyuncu alamıyoruz şu an. O da sıkıntı; yapamayız kolay kolay.

Uefaya kesin kalsak belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt