Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adjustments.webp

Apo sağ Kanadı mesken tutmuş

Yani sağ kanat geliyor demek

Yalnız suratı muşmula gibi ne bok yicez biz şimdi der gibi duruyor

Normalde gevşek gevşek sırıtırdı bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam işte ben de onu diyorum. Taylan'ı 6ya koyup 2 içle oynarsan o iş olmaz.

Rakibi ofansla da geri itemezsen kaldıramaz maçları ki oynadıkça defoları daha çok ortaya çıkacak ve bir yerde Taylan çöp yorumları da başlayacak.

Bu taraftarın profili bu, dün yücelttiğini yarın yerin dibine sokar.
kesinlikle cok şımarık olduk bu konuda

Bu dönemin en istikrarlı kaynağı nexusa göre

Sona yaklaşılan ;

Belhanda > Nice

Seri > Gala
İvanov > Gala

25 ise iyi ama bonusla 25tir salt değil

YellowRed Wall

@yellowredwall

·
13d

#YellowRedWall

Aslan yüzü

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Seri için Fulham bonservis bedeli talep ediyor. Seri'nin menajeri Franklin Mala: "Fulham, Seri için 24.5 milyon euro talep ediyor"

Bağlantı simgesi

@sporx

Seri'nin olacağını düşünmüyorum. Bence bir kanat bir orta saha olur. Kanat çoğu yerde yazdığı için Ivanov olabilir bir ihtimalde Belhanda ile takasta Alexis Claude-Maurice olabilir bir tanede hücumu gücü yüksek bir genç 8 gelir başka orta saha gelirse bu Türk olur bence Berat yada Ufuk Akyol olabilir yedek için tabi Belhanda giderse.

Marcao olayi bence yalan, Cuma gunu gitse kimi alacagiz? Resmen intihar olur. Cuma gunu giderse ayni gun Malang Sarr Istanbul'a gelmeli

Galatasaray'ın kanat transferi listesinde ilk sırada Henry Onyekuru var. Fatih Terim Henry'i ısrarla istiyor.
Bu transfer olmaz ise İvanov'a yönelecek. Şuan İvanov için kulübüne teklif bile yapılmadı ancak oyuncu gelmeye dünden razı.
Onyekuru için yapılacak kiralama teklifinine satın alma opsiyonu da eklenmek isteniyor. Gelişmeler oldukça yazacağız. (TransferWeb)

Behanda'yı satıp Seri'yi almaya çalışan yönetimin de teknik heyetin de zerre aklı yoktur. Seri özel bir oyuncu ama takıma bağlı olarak. O adamın açıklarını bir şekilde tolere etmesi lazım takımın.

Şu ana kadar oynanan 5 maçta takımın en performans veren 3 oyuncusu Marcao - Taylan - Belhanda. İnanılması güç biçimde Teknik heyet / yönetim Marcao ve Belhanda 'yı göndermeye çalışıyor. Belhanda' nın yerine de Seri ' yi alarak da Taylan' ı bitirmeye çalışıyorlar galiba. Müthiş planlama tebrik ederim!!!

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EjE89inWoAIFNLI

boştaki oyuncular en çok merak ettiğim cavani neden bir takıma gitmedi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt