Seyfi Bedir
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 983
- 723
- 1.503
İşte yönetimimizin stratejisi de buyduEmre Çolak için 2 ay önce hayır demiştim ama şu aşamada gelse karşı çıkmam herhalde

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte yönetimimizin stratejisi de buyduEmre Çolak için 2 ay önce hayır demiştim ama şu aşamada gelse karşı çıkmam herhalde

selam ustatlar @Ünsal Vardar @G. Demir Kol
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu
Gönlü güzel kardeşim hatrın var olsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamların cebinde 3 kuruş para yokturAnlamadığım nokta elimizde hali hazırda 750 bin Euro artı bütçe yok mu o parayı neden kullanmıyorlar
Feghouli - Arda - Falcao üçlüsü ileride oynarken resmen 7 kişi oynuyoruz topsuz oyunu. Orta saha da yumuşak olunca gelen her sert takım üstünlük kurar bize
Forvet de oyuna dahil olmalı az da olsa. Forvet diyip geçmeyelim. Bizimkiler sadece izliyor. Fegh-Arda-Falcao-Beranda hepsinin değişmesi lazım. Ama imkansız tabiSon maçta Belhanda da o kervana katıldı hatta. Hadi Falcao forvet diyelim, Feghouli ile Belhanda'nınki tamamen gamsızlıktan. Arda'nın ise isteği var ama gücü yok.
Bartuğ, Ali Yavuz vs. adam olacak olsalardı şu an kadroda olurlardı zaten bu alternatifsizlikte.
Bu çok övülen gençlerin tırt olduğu gerçeğiyle yüzleşelim artık
Şu da dursun burada
anlasmaya cok yakin tweetini goremedim kral @Taner Selman

Yalansa yalan de kanka yav.Tehlikeli cumleler kurmaktasin...