Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umulmadık bariyerlerden korkuyorsanız Altur Turizm'e gelin. Altur turizm, istikamet mutluluk.

1601399426503.webp

hem en iyi oyuncumuzu alıp kendilerini avrupaya atacaklar hem de oyuncularını oynatıp geliştireceğiz
(n)
Ben Belhanda'nın gitmesini eskisi kadar istemiyorum ama bu herif hızlı bir kanat ise öyle birine ihtiyacımız var orta sahadan bile önce. Feghouli ile Arda rakip sahaya gidene kadar mevsim değişiyor

Ben Belhanda'nın gitmesini eskisi kadar istemiyorum ama bu herif hızlı bir kanat ise öyle birine ihtiyacımız var orta sahadan bile önce. Feghouli ile Arda rakip sahaya gidene kadar mevsim değişiyor
ben de tamamen senin gibi düşünüyorum ama görülüyor ki registasız gs düşünülemiyor:asd:

Opsiyon varsa gelsin yav.İşin sonunda canın dediği gibi herif burda iyi şeyler yapacak ekmeğini nice yiyecek

Altyapıdaki çocuklar neden hiç denenmiyor

Çok mu vasıfsızlar acaba ?

Eğer öyleyse ne diye kadroda tutup besliyoruz?

Atalay dediğimiz adam 20 yaşına geldi daha tek bir maçı yok ve hala genç kategorisinde nitelendiriyoruz.

Millette Camavinga var Ansu Fati var 17 yaşında harikalar yaratıyor muhtemelen 20 yaşına geldiğinde +100 milyon euro üzeri transfer yapacaklar

Biz 20 yaşındaki adama hala genç gözüyle bakıyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Opsiyon varsa gelsin yav.İşin sonunda canın dediği gibi herif burda iyi şeyler yapacak ekmeğini nice yiyecek

ben opsiyonsuz kiralığa da karşı değilim. kötü çıkınca dehlemesi kolay oluyor. 3-4 yıllık sözleşme yapınca elimizde kalıyorlar.

Franco Cervi'ye bakıyorum benfica sayfalarında herifi istemiyolar satın diyolar boca falan da istemiyo mu diyolar... bunlar bocadan medet umuyosa boca maks 5 m falan verir, şimdi kirala 5e falan satın almaya kirala mis gibi kanat (tamamen forumlardan yola çıkarak maliyet biçtim)
flamengodaki bruno henrique veya gerson ile para + takasa gireceklerini de konusuyolar bakalım

ben opsiyonsuz kiralığa da karşı değilim. kötü çıkınca dehlemesi kolay oluyor. 3-4 yıllık sözleşme yapınca elimizde kalıyorlar.
bana kalsa butun takımı kiralık alırım. bonservisle falan ugrasmaya gerek yok. sıkıldıkca yenisini kiralarım. hatta keske haftalık kiralama olsa. airbnb tarzı bir site kurulabilir. soccerbnb.

Altyapıdaki çocuklar neden hiç denenmiyor

Çok mu vasıfsızlar acaba ?

Eğer öyleyse ne diye kadroda tutup besliyoruz?

Atalay dediğimiz adam 20 yaşına geldi daha tek bir maçı yok ve hala genç kategorisinde nitelendiriyoruz.

Millette Camavinga var Ansu Fati var 17 yaşında harikalar yaratıyor muhtemelen 20 yaşına geldiğinde +100 milyon euro üzeri transfer yapacaklar

Biz 20 yaşındaki adama hala genç gözüyle bakıyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gidişle bartug oynar zaten zorunluluktan

Takım kötü çıkınca da varlığı zarar veriyor yalnız. N'zonzi devesi gibi. Çapına göre ortalama maaş yapıp kendi malın olacak oyuncuların peşinde koşmak her daim iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt