- 24 Mayıs 2009
- 17.303
- 20.279
- 2.643
Niye banlanimSen neden banlanmadın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye banlanimSen neden banlanmadın?
Ne bileyim tüm modlar banlanmış bir sen eksiksin...Niye banlanim
Ben Belhanda'nın gitmesini eskisi kadar istemiyorum ama bu herif hızlı bir kanat ise öyle birine ihtiyacımız var orta sahadan bile önce. Feghouli ile Arda rakip sahaya gidene kadar mevsim değişiyorhem en iyi oyuncumuzu alıp kendilerini avrupaya atacaklar hem de oyuncularını oynatıp geliştireceğiz
![]()
para yerine bu adamı almak sacma olur. kuruyemis aldın diyelim. para yerine bu adamı mı vereceksin.Para yerine bu herifi kiralık verecekler galiba.Saçma olur gerçi
ben de tamamen senin gibi düşünüyorum ama görülüyor ki registasız gs düşünülemiyorBen Belhanda'nın gitmesini eskisi kadar istemiyorum ama bu herif hızlı bir kanat ise öyle birine ihtiyacımız var orta sahadan bile önce. Feghouli ile Arda rakip sahaya gidene kadar mevsim değişiyor

Ben Belhanda'nın gitmesini eskisi kadar istemiyorum ama bu herif hızlı bir kanat ise öyle birine ihtiyacımız var orta sahadan bile önce. Feghouli ile Arda rakip sahaya gidene kadar mevsim değişiyor
Opsiyon varsa gelsin yav.İşin sonunda canın dediği gibi herif burda iyi şeyler yapacak ekmeğini nice yiyecek
bana kalsa butun takımı kiralık alırım. bonservisle falan ugrasmaya gerek yok. sıkıldıkca yenisini kiralarım. hatta keske haftalık kiralama olsa. airbnb tarzı bir site kurulabilir. soccerbnb.ben opsiyonsuz kiralığa da karşı değilim. kötü çıkınca dehlemesi kolay oluyor. 3-4 yıllık sözleşme yapınca elimizde kalıyorlar.
Bu gidişle bartug oynar zaten zorunluluktanAltyapıdaki çocuklar neden hiç denenmiyor
Çok mu vasıfsızlar acaba ?
Eğer öyleyse ne diye kadroda tutup besliyoruz?
Atalay dediğimiz adam 20 yaşına geldi daha tek bir maçı yok ve hala genç kategorisinde nitelendiriyoruz.
Millette Camavinga var Ansu Fati var 17 yaşında harikalar yaratıyor muhtemelen 20 yaşına geldiğinde +100 milyon euro üzeri transfer yapacaklar
Biz 20 yaşındaki adama hala genç gözüyle bakıyoruz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben opsiyonsuz kiralığa da karşı değilim. kötü çıkınca dehlemesi kolay oluyor. 3-4 yıllık sözleşme yapınca elimizde kalıyorlar.