Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
kim bu dr kasapoglu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte onu diyorum Nzonzi'yi bonservisle alsak girecekti muhtemelen. Asıl sıkıntı iyi çıkınca alamamak ama onda bile 1 sezon faydalanmış oluyoruz. Kiralık işini seviyorum ben.Takım kötü çıkınca da varlığı zarar veriyor yalnız. N'zonzi devesi gibi. Çapına göre ortalama maaş yapıp kendi malın olacak oyuncuların peşinde koşmak her daim iyidir.
Futbolseverkim bu dr kasapoglu
saglık calısanlarına minnettarız. hem de futbolsever.Futbolsever
İşte onu diyorum Nzonzi'yi bonservisle alsak girecekti muhtemelen. Asıl sıkıntı iyi çıkınca alamamak ama onda bile 1 sezon faydalanmış oluyoruz. Kiralık işini seviyorum ben.
Oyuncu satmadan transfer yapacağımızı düşünenler otobüse
Adamın doktorası yalnız işletme alanında rtaşsaglık calısanlarına minnettarız. hem de futbolsever.
Abdurrahim Bey Rize İstanbul arası otobüs şoförlüğü yapsa ya , kurtuluruz kendisinden
Ne anlatıyon la senFranco Cervi'ye bakıyorum benfica sayfalarında herifi istemiyolar satın diyolar boca falan da istemiyo mu diyolar... bunlar bocadan medet umuyosa boca maks 5 m falan verir, şimdi kirala 5e falan satın almaya kirala mis gibi kanat (tamamen forumlardan yola çıkarak maliyet biçtim)
flamengodaki bruno henrique veya gerson ile para + takasa gireceklerini de konusuyolar bakalım
şükrü ve aponun yapması gerekenleri abiNe anlatıyon la sen
Yalansa yalan de kanka yav.
Bu yeteneksiz orta sahada bizim gençlerin az da olsa süre alması lazımdı iyi topçu olacak olsalar.
Biz hala Ömer Bayram gibi top sürmeyi bile bilmeyen herifleri oyuna sokuyorsak demek ki onlardan da iyi topçu olmayacak.
uygun şartlar da mecburiyetKonuşmak için erken tabi ama alt seviyeden a takım çıkmak çok zor. Ozan gibi bir über yetenek bile uygun şartlar oluşmadan a takıma çıkamamıştı.
Gençlerde düzgün orta saha yokki?Yalansa yalan de kanka yav.
Bu yeteneksiz orta sahada bizim gençlerin az da olsa süre alması lazımdı iyi topçu olacak olsalar.
Biz hala Ömer Bayram gibi top sürmeyi bile bilmeyen herifleri oyuna sokuyorsak demek ki onlardan da iyi topçu olmayacak.
Abdurrahim Bey Rize İstanbul arası otobüs şoförlüğü yapsa ya , kurtuluruz kendisinden
isletme doktorası mı? askerlikten kacmak icin yapılan doktora. bi de dr yazmıs isminin basına matah bisey gibi.Adamın doktorası yalnız işletme alanında rtaş![]()