- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Kullanacağı yok gibi. İlk maçta 45’de çıktı. İkinci maçta 60’da çıktı. Sonraki 3 maçta ilk 11’e giremedi. Ancak kupada oynarYok, Kovac açıkladı Henry'i kullanıcam diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanacağı yok gibi. İlk maçta 45’de çıktı. İkinci maçta 60’da çıktı. Sonraki 3 maçta ilk 11’e giremedi. Ancak kupada oynarYok, Kovac açıkladı Henry'i kullanıcam diye.
Kovac'ın topuğuna mı sıkalım? Adamın oyuncusu ayrıca kulüp de belalımız Monaco. Öyle hadi git derler miKovac’ın Henry’i kullanmasına izin mi vereceğiz?
5 maçın 4ünde kullandı adamı. Kullanacağını da açıkladı 45 maçımız var dediKullanacağı yok gibi. İlk maçta 45’de çıktı. İkinci maçta 60’da çıktı. Sonraki 3 maçta ilk 11’e giremedi. Ancak kupada oynar
Hani bi cocuk var, otobus duragindami ne duruyor. Formali, elinde silah.
O fotoyu koymusum say rdas. Bulamadim ben
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşlar bi el atsanız.bilemedim merak ettim :/
Fener bu yıl Sampiyon oldu oldu , yoksa sittinsene şampiyonluk yüzü göremezler
Fener bu yıl Sampiyon oldu oldu , yoksa sittinsene şampiyonluk yüzü göremezler
4 yıldır aynısı deniyor, adamlar kara para aklar gibi para akıtıyorlar kulübeFener bu yıl Sampiyon oldu oldu , yoksa sittinsene şampiyonluk yüzü göremezler

Adamlar 30-40 tane transfer yaptı 3-4 tanesi hariç hiçbiri tutmadı. Ortada başarı da yok. İlk 5’e bile giremiyorlar. Yıllardır kupa yok. Kerizlik böyle bir şey olsa gerek. Harcamaya devam etsinler4 yıldır aynısı deniyor, adamlar kara para aklar gibi para akıtıyorlar kulübe![]()