Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inter göndermeye uğraşıyormuş ilaç olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim Galatasaraylılığından da şüphem var. Atandığı pozisyonda bu kadar kötü olup değişikliğini istemeyen adamın koltuğa olan sevgisi ve bağlılığı çalıştığı kuruma duyduğundan fazladır. Aynısı Mustafa Cengiz için de geçerli. Ben hepsinden büyük Galatasaraylıyım ama bana gel başkan ol deseler, kulübüm ve kendi menfaatim için pek tabii ki reddererim. Bir de yeni yönetim olsalar anlarım, 3 senedir görevde bu adamlar. Tez zamanda görevden çekilip ya da çektirilip kulübün başına Galatasaray armasına ve markasına yaraşır adamların getirilmesini dilerim.

İşte bu kadar basit.
Galatasarayı birazcık düşünseler transfer işlerinde koşturmazlar.Klübün haklarını koruma noktasındada kötüler.Buda gösteriyorki klübe bağlılıkları zayıf.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manchester United taraftarları Telles'in açıklanması bekliyo.1-2 güne gider büyük ihtimalle..

Kapadık transferi sanırım.

5 ekim pazartesi gününe denk geliyor da hafta sonu dünyanın hiç bir kulübü transfer ile uğraşmaz. Herkesin maçı var hafta sonu, seninle benimle uğraşmazlar.

Hem yeni sezon forması, hem de APP üyeliği için transfer döneminin sonlanmasını beklemiştim.
İyi ki beklemişim.

Günaydin Renkdaşlar

Bugün Havada bir Bomba Kokusu Var...
images (58).jpeg

Geri sayım devam ediyor. Dediğim gibi Cuma'dan önce transfer anlamında bir şey olmaz. Herkes dört gözle Perşembe günkü maçı bekliyor. Gidecekler ve gelecekler yarın akşam turu geçip geçmeyeceğimize bağlı olarak değişiklik gösterecektir. İnşallah geçeriz de iyi transferler gelir. Ben turu geçme şansımızı yüzde 50-50 olarak görüyorum. Halbuki Pandemiye 2. girmiştik pandemiden sonra oynadığımız 9 maçta salakça bir performans göstermeseydik ligi 6. bitirmeseydik şimdi Sivas'ın yerinde biz olacaktık gruplara direkt kalacaktık. En az 6 milyon euro cepte olacaktı. Kendi kendimizi bu hale soktuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt