Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biz bu filmi defalarca yaşadık. Transferi kapattık. Boş yere konuyu açık tutuyoruz bence. Yönetimin üç senedir son günlerde hangi transferleri yapıp/yapamadığını biliyoruz sonuç olarak değil mi? Kimi bekliyorsunuz ki bu saatten sonra? İsim bile çıkmıyor. Hala Seri ve Onyekuru derdindeyiz. Temcit pilavı gibiyiz,sürekli aynı isimler. Güya kiralık oyuncu bakmıyorduk bir de bu dönem. Mayıs 2021'de güle güle yönetim diyorum.

Bu sartlarda gelmesin seri meri. Kulubu ustune yapalim birde. Hani maasinda ciddi indirime gitmisti 2.5 milyon ne? Hele 2 milyon kiralama bedeli ne? 2 milyon olsa kaani alirdik

Zorunlu satin almayi geçtim de 2 milyon vermek tam kerizlik. Bedavaya gelecekse gelsin

Bu sartlarda gelmesin seri meri. Kulubu ustune yapalim birde. Hani maasinda ciddi indirime gitmisti 2.5 milyon ne? Hele 2 milyon kiralama bedeli ne? 2 milyon olsa kaani alirdik

Ne zorunlu satın alması yav
Paraları savurursak yeni bir ffp ile karşılaşmamız işten bile değil

Turu geçersek oyuncu alırmışız sanki a.sebat spor ile oynuyoruz sen bu turu çok istiyorsan turu gececek oyuncuları tam tersi daha once almalıydın. Bu yönetim çok net bir şekilde hocayı istemiyor bu çok neT. Halbuki burada kalmalarını sağlayan da Terimdir. Ama bu taraftar liselilere karşı sizin nasıl arkanızda durduysa şu an bu yaptığınız İhanetide unutmaz!!

Fatih Terim geçen basın toplantısında dedi ya, "Arkadaşlar, keşke ayrı bir televizyon programı yapsak da uzun uzun konuşsak, anlatsak. Biz bu mali şartlar altında transfer yapamıyoruz. Geçen sezon biter bitmez transfer listesini hazırlayıp yönetime verdim fakat hiçbirini alamadılar." Resmen paramız yok transferi kapattık dedi. Abdurrahim Albayrak'da televizyona verdiği son röportajında sürekli Ocak ayını işaret etmişti kadromuz yeterli çok iyi oyuncularımız böyle oynamaya devam ettiği sürece Ocak ayında istenmeyen oyuncumuz kalmayacak takımlar sıraya girecek oyuncularımızı transfer etmek için falan demişti ben tahmin etmiştim zaten o an transferi kapattığımızı.

Ne seri imiş ya kaç maçta iyi oynadı geçen sene sertlik yok birşey yok bide yine 2 milyon euro kira ücreti ve yıllık en az 2.5 milyon euro verecez rezillik

Fatih Terim, Marcao tarzında transferler yapacağız dedi ama ne zaman yapacağımızı söylemedi yani süre vermedi bu transfer döneminde mi yapacağız, Ocak'ta mı yapacağız yoksa önümüzdeki sezon mu transfer yapacağız. O söylem bence Apo'nun hep kullandığı Galatasaray'da transfer bitmez söylemiyle aynı söylem yani politik.

Fatih Terim kelime oyunu yapmaz. Biraz önce Abdürrahimle yine konuştuk Marcao tarzı transferler yapacağız dedi videoyu bulsam atıcam da bulamıyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle dedi eyvallah ama Marcao satılırsa yerine alacakları oyuncuları konuşmuşlar yani şartı söylemedi ne zaman yapılacağını söylemedi benim anladığım Marcao tarzı transferler yapmaya devam edeceğiz yani bundan sonraki transfer stratejisinin Marcao tarzı genç scout transferleri geliştir sat transferi olacağını söyledi kesin transfer yapacağımızı söylemedi Fatih Terim belki de ben yanlış anladım bilmiyorum.

Öyle dedi eyvallah ama Marcao satılırsa yerine alacakları oyuncuları konuşmuşlar yani şartı söylemedi ne zaman yapılacağını söylemedi benim anladığım Marcao tarzı transferler yapmaya devam edeceğiz yani bundan sonraki transfer stratejisinin Marcao tarzı genç scout transferleri geliştir sat transferi olacağını söyledi kesin transfer yapacağımızı söylemedi Fatih Terim belki de ben yanlış anladım bilmiyorum.
Bende bu şekilde anladım.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim kaç ay önce listeyi vermiş Apo'ya transferi de kendi mi yapsın Apo almıyorsa alamıyorsa Fatih Terim'in suçu yok ama Fatih Terim yönetimi de savunuyor bu mali şartlarda kim olsa zaten alamaz diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt