Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar,

Dün Arda pcr testi negatif çıktığı halde yüksek ateşi var diye bugün saat 11'de uçacak olan kadroda yok. Pcr testinin 100'de 100 sonuç vermediğini biliyorum. Acaba Covid mi oldu? Bugün tekrar testi var mı?
Akciğer tomografisi de temizmiş muhtemelen üşütmüştür

Günaydın arkadaşlar,

Dün Arda pcr testi negatif çıktığı halde yüksek ateşi var diye bugün saat 11'de uçacak olan kadroda yok. Pcr testinin 100'de 100 sonuç vermediğini biliyorum. Acaba Covid mi oldu? Bugün tekrar testi var mı?
Gribal enfeksiyon denmiş

Günaydın arkadaşlar,

Pcr testi baya güvenilir. Bi daha test yapılmaz grip olmuş

Arda'yı her ne kadar istekli olsa da ilk 11 için yetersiz olduğunu düşünsem de kimsenin Covid-19 olmasını istemem. Ne bizim takımdan ne diğer takımlardan. Hasta olan renktaşlarıma da acil şifalar diliyorum.

Dünyada Covid-19 devam ettiği halde Orta Doğuda, Afrika'da, Asya'da ve son günlerde tüm Türkiye'nin bildiği Azerbaycan Karabağ meselesi planlar/projeler/yeni dünya düzeni üzerinden devam ediyor.

Havalarda soğuyor, transferde yok, bu yönetim bile bana artık bir projenin ürünü gibi geliyor. Artık kimseye sesleri çıkmıyor, devlet ve TFF'den gelen herşeye eyvallah deyip devam ediyorlar. Galatasaray bu değil, olmaması lazım bence.

belhandayı gönderip giulianoyu alalım hertürlü işimizi görür boşada çıktı ..

Hic haber falan da yok sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt