Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, transfer sezonunun bitimine bir hafta kala takviye çalışmalarını sürdürürken Bulgaristan basınından, Stanislav Ivanov iddiası geldi!
355.webp

Galatasaray, transfer sezonunun bitimine bir hafta kala takviye çalışmalarını sürdürürken Bulgaristan basınından, Stanislav Ivanov iddiası geldi. Haberde, Galatasaray'ın uzun süredir izlediği 21 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinde sona geldiği ifade edildi. Sarı-kırmızılıların, Levski Sofya'ya 700 bin euro bonservis teklif ettiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Stanislav İvanov, Galatasaray scout ekibi tarafından Terim'e önerilmişti.

Ne demek istiyorsun?

Yönetimin seçimlerden önce verdiği vaatler ve seçimi liselilerin favori adayına rağmen kazanmaları belki bir değişimin işareti diye düşünüyordum. İlk senede bir çok konuda açık açık fikirlerini söyleyen bir başkanımız vardı.

Fakat ikinci sene ve bu Covid-19 döneminde devam eden üçüncü senede öyle bir duruş göremiyorum. Mustafa başkan rahatsızlığı olduğu halde devam ediyor ama ikinci sene devleti bir çok kez ziyaretleri oldu. Orada neler konuşuldu bilmiyorum ama devletten emri vaki aldılar ise bu son seneden sonra seçim olacağı için Galatasaray'ın değilde kendi çıkarlarını düşünüyorlar diye izlenim bıraktı bende. Belki yanlışım vardır veya yanlış düşünüyorumdur fakat öyle bir algı oluştu.

Ki Mustafa Cengiz başkan seçildiğinde baya sevinmiştim. Hemşehrim olduğu için nereden geldiğini ve nasıl buralara geldiğini az çok takip ediyordum.

Transfer nöbeti devam ettiği müddetçe belki bir oyuncu gelir diye bekleme devam renktaş. Umarım sene sonunda şampiyonluk gelir yoksa işler bizim için gelecek sene planlaması açısından hiç iyi olmaz. Umutsuz değilim asla, fakat yönetim eskisi gibi güven vermiyor bana.

Seri o maliyetle gelmesin. Bence kiralik bedeli+maas toplam 2,5 milyonun altinda olmali. Öyle olmuyorsa kalsin Ingilterede.

Seri gelecekse yillik max 2 milyon euro verilmeli kendisine.

İstihbarat ekibi harıl harıl çalışıyor...
Elbette kaynaklarımı Modlar ile paylaşırım, Duyumu patlatmadan, Kırmızı yı vermeden.

Büyük bir oyun oynanıyor şuanda arka planda... hayırlısı

Transfer işi Define Avı gibi dır.
Ne çıkacağını bilmezsiniz....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Günaydın arkadaşlar,

Dün Arda pcr testi negatif çıktığı halde yüksek ateşi var diye bugün saat 11'de uçacak olan kadroda yok. Pcr testinin 100'de 100 sonuç vermediğini biliyorum. Acaba Covid mi oldu? Bugün tekrar testi var mı?
Gunaydin.
Evet ben pcr testiyim. Bir kere daha test yapacagim ardaya, bakalim sonuc ne cikacak..

Günaydın arkadaşlar,

Dün Arda pcr testi negatif çıktığı halde yüksek ateşi var diye bugün saat 11'de uçacak olan kadroda yok. Pcr testinin 100'de 100 sonuç vermediğini biliyorum. Acaba Covid mi oldu? Bugün tekrar testi var mı?
Arda yakalandı ise, öteki oyuncular nasıl yakalanmıyor? Kesin 1-2 oyuncu ya geçmiştir, tabiki Antikor yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt