Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu istatistiği bilmiyorum ama serinin oynadığı maçlarda evet çıkışlarda etkiliydik ama resmen transparandı orta sahamız

bu takım top kapamıyor ve bu takım pres yapamıyor

aradığımız adam seri mi bu sorunlar için emin değilim
Mevzu o değilki bu istatistikte. Böyle 1 karşılaştırma için diğer tüm şartlar aynı olmalı. Pandemi sonrası her istatistik çöp takım için.

Mesela defansif katkısını övdüğümüz Lemina, Başak ve Rize maçlarının kaybedilmesine direk etki etti, az yemişiz çok yemişiz mesele değil o noktada

Belhandaya €7M diyorlar..

1601455356970.webp

Nasıl ki Tudor zamanı rıza fernandoya baskı yaparak oyunumuzu çözmüş ve sonraki rakiplere örnek olmuşsa şimdi de çoğu takım Erol gibi marcaoya top kullandirmama üzerine taktikler geliştirecektir hocanın yeni bir şey bulması şart ama bu seri ile çözülür mü zannetmiyorum

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, transfer sezonunun bitimine bir hafta kala takviye çalışmalarını sürdürürken Bulgaristan basınından, Stanislav Ivanov iddiası geldi!
Ekli dosyayı görüntüle 96692
Galatasaray, transfer sezonunun bitimine bir hafta kala takviye çalışmalarını sürdürürken Bulgaristan basınından, Stanislav Ivanov iddiası geldi. Haberde, Galatasaray'ın uzun süredir izlediği 21 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinde sona geldiği ifade edildi. Sarı-kırmızılıların, Levski Sofya'ya 700 bin euro bonservis teklif ettiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Stanislav İvanov, Galatasaray scout ekibi tarafından Terim'e önerilmişti.
elimizdeki son kuruşu buna atacağız anlaşılan.

Hala isim tartışmak bilr hata zaten.

Yönetim çuvallamıştır, rezil etmiştir. Girdiği her transfer yarışını kaybetmiştir. Takımın eksiklerini giderememiş, bütçe oluşturamamıştır.

ŞL varken ninem de harcar o paraları; yönetim finansman kaynağı oluşturamıyorsa herhangi birimiz de başkanlık yapabilir.

Nasıl ki Tudor zamanı rıza fernandoya baskı yaparak oyunumuzu çözmüş ve sonraki rakiplere örnek olmuşsa şimdi de çoğu takım Erol gibi marcaoya top kullandirmama üzerine taktikler geliştirecektir hocanın yeni bir şey bulması şart ama bu seri ile çözülür mü zannetmiyorum

oyun kurabilen 1 orta saha ile bu risk ortadan kalkacaktir..
@abdürrahim albayrak

Ligde millette Sosa, Gustavo, Ozan yok. Aynı taktiği uygulamaya çalışırsalar arkada elek olurlar. Nereye önde basıyorlar acaba.

6 Ekim sabahı olsa da amcası, dayısı, halası, teyzesi, baldızı, bacanağı kulüpten haber alan kolpacılar bi kaybolsa artık...

Hala isim tartışmak bilr hata zaten.

Yönetim çuvallamıştır, rezil etmiştir. Girdiği her transfer yarışını kaybetmiştir. Takımın eksiklerini giderememiş, bütçe oluşturamamıştır.

ŞL varken ninem de harcar o paraları; yönetim finansman kaynağı oluşturamıyorsa herhangi birimiz de başkanlık yapabilir.

Seçime de götürmüyorlar mayısa kadar koltuğu terketmeyecekler

Saracchi olsa çözülür o iş, takımı öne iten kimse yok o hızlı top taşıyarak itiyordu. Omar da sorumluluk almalı.

Seri gelecekse arkasına defansa yardım eden, sert, aynı zamanda topla basıp gidebilen bir adam lazım. Önüne de skorer, şut çekebilen bir 8,5-10 numara olması lazım. Bunlar olursa orta sahada ben de oynarım zaten Seri'ye gerek yok.

Fatih < Altay

Omar > Gökhan
Luyindama > Tiserand
Marcao > Lemos
Saracchi = Caner

Etebo < Gustavo
Taylan > Ozan
Belhanda = Sosa

Feghouli > Valencia
Kılınç = Thiam
Samatta ? Falcao

####################################

Okan = Harun

Linnes = Sangare
Donk > Zanka
Ahmet = Sadık
Novak > Taşdemir

Ömer = Tolga
Jimmy < Deniz
Akbaba = Mert Hakan

Babel = Sinan
Arda = Ferdi
Diagne < Cisse

Fatih < Altay

Omar > Gökhan
Luyindama > Tiserand
Marcao > Lemos
Saracchi = Caner

Etebo < Gustavo
Taylan > Ozan
Belhanda = Sosa

Feghouli > Valencia
Kılınç = Thiam
Samatta ? Falcao

####################################

Okan = Harun

Linnes = Sangare
Donk > Zanka
Ahmet = Sadık
Novak > Taşdemir

Ömer = Tolga
Jimmy < Deniz
Akbaba = Mert Hakan

Babel = Sinan
Arda = Ferdi
Diagne < Cisse
Belhanda = Sosa diyen adam gitsin sutopu filan izlesin.

Mevzu o değilki bu istatistikte. Böyle 1 karşılaştırma için diğer tüm şartlar aynı olmalı. Pandemi sonrası her istatistik çöp takım için.

Mesela defansif katkısını övdüğümüz Lemina, Başak ve Rize maçlarının kaybedilmesine direk etki etti, az yemişiz çok yemişiz mesele değil o noktada

leminanın defansif katkısı olduğu iddiasını da ben doğru bulmuyorum

bu iki oyuncu da ortasahaya direnç getiremediler oynadıklarında

istatistik doğru yanlış önemli değil zaten benim için onu dikkate de almıyorum

ama seri gelecekse ve önünde 2 çok iyi 8 olmazsa geçen sene başından farkımız olmaz

Ligde millette Sosa, Gustavo, Ozan yok. Aynı taktiği uygulamaya çalışırsalar arkada elek olurlar. Nereye önde basıyorlar acaba.
Geçen sene sivassporda da saydığın oyuncular yoktu ama maçın ilk 10 dksi nefes aldirmadilar zaten o işi maç boyu yaparlar demiyorum belli bir süreçte yapıp skoru alırlarsa deplasmana gittiğimiz maçlarda sıkıntı yaşarız bence dikkatinizi çekerim daha geriye düştüğümuz maç yok bu sezon takımın ne tepki vereceği hakkında en ufak veri mevcut değil

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leminanın defansif katkısı olduğu iddiasını da ben doğru bulmuyorum

bu iki oyuncu da ortasahaya direnç getiremediler oynadıklarında

istatistik doğru yanlış önemli değil zaten benim için onu dikkate de almıyorum

ama seri gelecekse ve önünde 2 çok iyi 8 olmazsa geçen sene başından farkımız olmaz
Bence de olmaz daha doğrusu koşturabileceği adam olmalı takımda. Kerem Aktürkoğlu bile olur.

Fb maçında direk Kuru'ya en 10 tane isabetli top atmıştı kendi yarı sahamızdan.

Geçen sene sivassporda da saydığın oyuncular yoktu ama maçın ilk 10 dksi nefes aldirmadilar zaten o işi maç boyu yaparlar demiyorum belli bir süreçte yapıp skoru alırlarsa deplasmana gittiğimiz maçlarda sıkıntı yaşarız bence dikkatinizi çekerim daha geriye düştüğümuz maç yok bu sezon takımın ne tepki vereceği hakkında en ufak veri mevcut değil

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk 10 dk yapabildiler zaten, kendin de söylemişsin. Sonrasında net ezildiler. Farkla bitmesi gereken maçın berabere bitmesi bizim aptallığımızdı maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt