Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen bir kadro yapıyoruz...

Fatih

Omar Boss Marcao Sarrachi

Taylan Seri

Kılınç Feghouli Onyekuru

Falcao

Feghi yerine Etobo yapıp, 433 de olur.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu ne ?
İlk kez gördüm :D

Albayrak: Alo
__Dolandırıcı: Alo, Ben Belediye Başkanıyım
Albayrak: Ohh başkanım, nasıl yardımcı olabilirim?
__Dolandırıcı: 40bin at... hayır işi fln..
Albayrak: Tabiki Başkanım hemen...

Screenshot_20200930_121025.webp
Screenshot_20200930_120958_com.vanced.android.youtube~2.webp

Son düzenleme:
Vallahi sabrımızı sınıyorlar başka açıklaması olamaz

''Her saniye transferle ilgileniyoruz; birkaç gün içinde gelişmeler olacak." yüreğimize su serpti Albayrak sağolsun ...

dolmuşçu müjde verdiyse geçmiş olsun. 5 gün sonra teşekkür eder kapatırız transfer dönemini

harcama limiti bizimkinin 4te 1 olan takımlar 10ar 15er oyuncu aldı erken başlayıp bir şekilde oyuncu sattılar, geçen yıl Lemina , Kuru, Seri gibi adamlar vardı, onlar gidip , Babel , kılınç , Etebo geldi yani nerden baksan %70 güç kaybetti takım , fener maçında olduğu gibi defolar gittikçe dahada ortaya çıkacak , çoktan istifa etmeliydi beceriksiz tembel yönetim , bu senede gitti hakemlerle falan ittire kaktira feneri sampi ederler bizimkilerde , limit simit devamke

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dolmuşçu müjde verdiyse geçmiş olsun. 5 gün sonra teşekkür eder kapatırız transfer dönemini
Önümüze birçok bariyer çıkacak yine 3-5 kulübün başkanına ve aile bireylerine teşekkür edeceğiz sonra da Galatasaray'da transfer bitmez deyip yolumuza devam edeceğiz ...

transferin bitmesine 5 gün kala (ki yeni transferin son günden en az 2 gün önce gelip teste girmesi gerekirken) albayrak'ın yapmış olduğu "birkaç güne kadar güzel gelişmeler olur" sözünden şunu anladım :

1-Avrupa'dan elenirsek elimizde tek lig kalacağı için 3'e 5'e bakmaz marcao'yu satarız, gelen parayı da yalandan 2 topçuya s.çar sıvarız olur biter.
2-Avrupa'da yolumuza devam edersek transfer yapmayız, arkadaşlar inanın gece yarılarına kadar çalıştık ama maalesef limit olmadığı için transfer yapamadık deriz zaten hocamız da transfer yapmamız çok zor demişti deriz olayı kapatırız.

İnşaallah yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt