Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri'yi yazıp durmasak artık arkadaşlar. Onun gelmeyeceği belli. Yoksa Fatih Terim ismini açıkça söylemezdi.

Şöyle düşünün Nice teknik direktörü maçtan sonra çıkıp bana Belhanda lazım, ona ihtiyacım var deseydi ne düşünürdük? Hepimiz kaldırmış bekliyor olurduk şimdi. Gel gel diye..

Fatih Terim ismini söylediği an o iş bitti bence. Belki başka bir transferde koz olarak kullandı bilmiyorum ama hedef Seri değildir.

tff'den lisans çıkarma işlemi de mi 5 gün sonra bitiyor
o transferden birkaç gün sonra bitiyordu sanki

Ben A. Albayrak'a görev vermem yeni yönetim'de; ama Takım'a yakın tutarım. Albayrak fanatik bir GSlı, ama Uluslararası Management ve Transfer işlerinden anlamıyor. İngilizcesi bile yok...

..sadece takım içinde "Abilik" yapacak, oyuncuların saha dışı problemleri ile ilgilenecek.
55eb6d5ef018fbb8f8c06439.webp

Bu yönetim transfer yapamadığından değil, 1 tane bile oyuncuyu pazarlayamadigindan derhal defolup gitmeli

O kel, Belhanda ve Nuce söylentileti hakmında bir şey dedi mi?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Rangers hezimetinden sonra istifaya davet edilmeli yönetim geldikleri günden beri yaptıkları tek şey hocanın arkasına gizlenmek , sat gomisi yarım devre forvetsiz oyna devre arası sonu yurtiçi hatta bu yıl bile mhy Emre Kılınç arda mensah , yurtdışından sadece manager önerisi olmadan transfer yapamıyorlar nasılsa hoca var deyip koltuğu bedava işgal ediyorlar sistem çalışma vizyon hiçbiri yok en tembel yönetim Canaydın dan sonra

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri & Onyekuru Paketi, İsimler dolaşıyor Net'de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt