Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_________Muslera
Omar_Boss_Marcao_Marcelo

- Dünya Kalitesinde GK
- 1 Çok güçlulü, lider ruhlu kaliteli bir Stoper
- 1 oyun kurabilen, Solak, kaliteli bir Stoper
- 2 cigersiz ofansif kaliteli Bekler

Katılıyorum sana Renkdaşlar +1905

Keşke Muslera da olsaydı...en iyi Defans 4 (5) olur son Yılların.

Bu var; Bir de bu Classic" Tandem:

_______________Taffarel
Hakan Ü._Bülent_Popescu_Ergün

bence Omarin ofansif yonu mariano kadar degil.

Albayrak ne yapiyor, nerde lan transfer. Her transfer donemi boyle olabilirmi!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
transferde en az 2 gelen olmadığı sürece istifa etsin yönetim mayısı beklemeyelim boşuna.

Ulan yollayın belhandayi Bir kanat alın birde gidin bonservisi elinde guliayano ile emre colaki alın gelin sizden başka birşey olmaz .bu yönetim adamı kanser eder. bu işin normal olanı sekidika Jimmy Babel belhanda ahmet Çalık ozornafor şener yollanmaliydi kaan Ayhan iki orta saha bir defans bir 10 numara birde Necati tarzında adam alinmasiydi başaramadı yönetim satamadi kimseyi
nisan mayıs ayında bu işlere başlanması gerekiyordu dostum , o iş geçti tembel tembel yatmakla olmuyor o işler bu saatten sonra satacanda bı kanat 2 ortasaha falan nerden gelecek hatta bu takımın kesinlikle bı forvete bile ihtiyacı var , plan. şu fatih hoca bir şekilde ilk 3e sokar takımı bizim yapacak biseyimiz yok

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupada oynamaya devam etmezsek en kral oyuncumuzu bile çarçöp paralara satarız en fazla.Türkiye liginde gol kralı olan adamın yüzüne bakan olmadı.Avrupada 3-5 gol sallasa Tr ligi gol krallığından daha kıymetli hal alır.

Bunu anlatamazsın, zaten Trabzon olmasa Avrupa bile olmayacaktı. Ne içerde ne dışarda ne yukarda ne aşağıda zerre ağırlıkları yok. Rize, Antep maçlarında ağzımıza sıçtılar sesleri çıkmadı hala Ali Palabıyık için temiz sayfa falan diyorlar, Terim sayesinde yaptıkları sayısız fail hareket tolere edildi, unutuldu ama geldiklerinden beri yalan söylemekten, oyalamaktan başka bir iş yapmadılar.

Tr ligi keyif vermiyor rekabet yerine düzenbazlık var dünya çapındaki karizması da yerlerde.Çapsız insanların birbirine peşkeş çekip aklama yaptığı bir platform.Kafamız avrupaya odaklansa mücadelemiz avrupa mecrası için olsa daha kaliteli kazançlar elde ederiz.

ligte şampiyon oluyorsun şampiyonlar liginde gruptan çıkma parasına eşdeğer kazanç alıyorsun anca.Oyuncuların motivasyonu ve kendini gösterme çabaları da cabası avrupa için.Her sene avrupa'da gruplarda mücadele edelim varsın ligtekiler birbirini yesin.

Çok rezil bir transfer dönemi geçirdik. 6. Olan takımdan lemina, seri, Onyekuru, mariano gitti ki oynadıkları dönem etkin oldular yeri geldi mi. Yaptığımız tek 11 transferi omar. Omar dışında alınan hicbir adam kesin 11 oynar takıma seviye atlatır diyemeyiz buna emre kılınç da dahil. Bu yönetim çok bile kaldı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lig biter bitmez toplantı yapılmıştı , Fatih hoca ilk defa transferler ilk kampa yetişecek falan dedi açık açık demesede yani 3 yıldır sorun yaşıyoruz transferde bu yıl ilk kampa yetişmesi lazım gibisinden ima etti , ardından Albayrak süper bı toplantı oldu , nefis oldu harikaydı falan filan onun ardından başkan ayrı telden yalanları sıraladı, yalanlar bunların totosunda imparatorluk kurmuş resmen , limit simit hep aynı kolpalar

Altınordu’da Burak İnce var. Bu çocuk uçar.
Renktaş Altınordu yuzde 30 payı koymadan satmıyor. Üstüne 4 m isterler. Üstüne 3 büyüklerden dili yandı bunların, gönderdiklerinin kariyeri bitiyor.

Fenere gönderdikleri zaten ortada, Beşiktaş'a gönderdikleri Atakan süre alacak mı belli değil, devre arası kiralanır.

Bize bonservissiz gonderdikleri bir çocuk vardı sonraki satıştan yüzde 50 pay ile Mutlu Aksu Doğan isminde. Umut vaadediyordu, bu yıl Turgutluspor'a gitti.

Ama adamlar Avrupaya gönderdikleri çocuklardan hala para kazanıyorlar.

Zerre akılları varsa yurtdışına gönderirler. Genç futbolcu öğütme fabrikası Türkiye maalesef. 80 milyonluk ülkeden çıkan münferit yıldızlara bakmamak lazım, oyuncu gelişimi sistemi falan yok bizde.

Çok rezil bir transfer dönemi geçirdik. 6. Olan takımdan lemina, seri, Onyekuru, mariano gitti ki oynadıkları dönem etkin oldular yeri geldi mi. Yaptığımız tek 11 transferi omar. Omar dışında alınan hicbir adam kesin 11 oynar takıma seviye atlatır diyemeyiz buna emre kılınç da dahil. Bu yönetim çok bile kaldı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla kötülemek gibi olmasın ama , Emre Kılınç tek sezon performansı tıpkı Emre akbaba gibi , tek güzel tarafı beleş olması onun dışında bu takımda iyi bı yedek olur belki ama 11 oyuncusu değil bana göre de , Galatasaray kardeşim bu Sivas falan değilki çoğu oyuncu aşırı abartılıyor forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt