Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengizi 1e alıp 15e sattılar, oradan 3.5 falan daha verdiler, 1 yılda 10 milyon euro kar ettiler. Üstüne sonraki satıştan pay alacaklar.

Sen daha 1 milyon euroya adam satamıyorsun.
Çok para.Ben şimdi gidip bu oyuncuya yatırım yapsam hem 2,3 versem hem de %30 %40 versem doğru düzgün kar edemiyorumki.Yatırımımın düzgün bir karşılığı olmuyor , altınordunun kendisi karlı çıkıyo sadece

Semihi bilmem de ahmet anadolu takımlarında epey iş yapar.

Çok para.Ben şimdi gidip bu oyuncuya yatırım yapsam hem 2,3 versem hem de %30 %40 versem doğru düzgün kar edemiyorumki.Yatırımımın düzgün bir karşılığı olmuyor , altınordunun kendisi karlı çıkıyo sadece

Nasıl edemiyorsun ya hahaha

Hayatında çift haneye kaç oyuncu sattın da 1 senede +10 milyon euro getiren adamdan kar edemediğini iddia ediyorsun?

Abi arsız yüzsüz adam işte, umrunda mı Galatasaray, bugün varım yarın yok kendi menfaatine çalışıp s. olup gidiyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Utanması olsa Alan transferinden dönüşte istifa ederdi . Ama hayat ona güzel , bi b...a yaramıyor anca yıllardır reklamını yapıyor

Potansiyeline inandığın topçuyu düşük bonservise bırakmak beleşe vermekle aynı şey. Çağlar'ı freiburg 2.5 milyona vermişlerdi yüzde 25 pay koymuşlardı. O pay bonservisten daha çok getiri sağladı adamlara.
Benim karım olmuyor o zaman.Oyuncu tutmasa bi de 2.5 verdiğinle kalırsın üstüne bi de %30 pay vs zararlı çıkıyorsun.Zaten aldığın adam oldu da tuttu %30 %40 payla aldıysan zaten yine yatırımımın karşılığını alamıyorsun.Hadi 10-15 olsa neyse de 30 40 falan ölücülük resmen

tarihin en beceriksiz yönetimi var şu an. dursun özbek öyle bir kadro kurdu ki ekmeğini bu çapsız yönetim yedi. fatih terim olmasa 1 saniye duramazlar o koltukta hocanın bunu kullanıp resti çekmesi lazım bunlara o zaman tutuşup transfer yaparlar.

Fener Sampiyon olur beyler . Bu yönetimle rekabet etmek mümkün değil

Fenerbahçe Papis Cisse’nin menajeriyle bugün bir araya gelecek. • Emre Belözoğlu kendisiyle telefon görüşmesi yaptı. Senegalli golcü transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi.

YILDIZ Transfer geliyor !

46B541B1-383A-4720-B53B-5F52B205E4A3.webp

alin size transfer !!

Ben bu kadar eleştirilsem İnsanlarin yüzüne bakamam ama beyefendi mikrofon mikrofon konuşmaktan geri kalmıyor

Kendi futbolcularımızı kendimizin değersizleştirdiği söyleniyor ya? hah işte o koskoca bir yalan, kendi beceriksizliklerini taraftara yamamaya çalışmaktan başka bişey değil. Şikecilerin geçen sene küfür etmediği itibarsızlaştırmadığı topçu kalmamıştı ama öyle veya böyle hepsinden bir bir kurtuluyorlar.
Öyle veya böyle Hollanda milli takımının ilk onbir oyuncusunu elimizden çıkaramıyoruz , geçen sene arabistan'da en iyi oyuncu seçilen Maicon gibi adamı 1,35e zar zor veriyoruz gel gör ki taraftar suçlu. hadi ordan...

Nasıl edemiyorsun ya hahaha

Hayatında çift haneye kaç oyuncu sattın da 1 senede +10 milyon euro getiren adamdan kar edemediğini iddia ediyorsun?
20ye satsam adamı 8 milyon euro sadece zaten eski kulubüne gidiyor , 8m de çok para bizim gibi kulupler için.Neden ben onu da eski kulubune veriyorum ? 30 40 fazla rakamlar.Olay zaten basit mantık değil 1e aldığın adamı 2ye satarsan da kar oluyor eğer düz mantık olarak bakarsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt