Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20ye satsam adamı 8 milyon euro sadece zaten eski kulubüne gidiyor , 8m de çok para bizim gibi kulupler için.Neden ben onu da eski kulubune veriyorum ? 30 40 fazla rakamlar.Olay zaten basit mantık değil 1e aldığın adamı 2ye satarsan da kar oluyor eğer düz mantık olarak bakarsan
KARDEŞİM YA 2 MİLYON EURO VEREMEDİ BU TAKIM. AÇIZ FAKİRİZ AGZIMIZ KOKUYO MUHTEMELEN KLÜBÜN REPİTASYONU DA ÇÖPÇÜYE ÇIKMIŞTIR KULİSLERDE

20ye satsam adamı 8 milyon euro sadece zaten eski kulubüne gidiyor , 8m de çok para bizim gibi kulupler için.Neden ben onu da eski kulubune veriyorum ? 30 40 fazla rakamlar.Olay zaten basit mantık değil 1e aldığın adamı 2ye satarsan da kar oluyor eğer düz mantık olarak bakarsan

Ne anlatıyorsun yav sen?

1e aldılar diyorum, % 25 de pay koydular.

1 senede net 10 milyon euro soktular şimdi Leicester'a gidecek 4 milyon euro daha sokacaklar, senin kulübün bu kadar kısa sürede bu karı ancak Ozan Kabak'ta görmüş 100 senede.

Yok kar gidiyormuş geç bunları, kasana giren para 10+bonus hem de 1 senede.

Şimdi Ravil'i az parlatsalar yine aynı şey olacak ki parasını da 2021in sonuna kadar ödeyecekler.

Yusuf Gunay orta saha ve transfer sorusuna cevap vermedi. Yarin macimiz var bu yuzden bu konunun macin onune gecmesini istemiyorum dedi.
maçmış hangi takımla oynadımızı biliyorlar sanki kekolar 40 gün önce de anneniz diyodu dimi zamanımız var konuşmıcagız bakıyoruz diye

KARDEŞİM YA 2 MİLYON EURO VEREMEDİ BU TAKIM. AÇIZ FAKİRİZ AGZIMIZ KOKUYO MUHTEMELEN KLÜBÜN REPİTASYONU DA ÇÖPÇÜYE ÇIKMIŞTIR KULİSLERDE
E veremeyelim onla bunun ne alakası var şuan ? Ffp var veremiyorsun , oyuncu satamıyorsun.Beyni olan 1 insan yönetimde olsa onu da verirdin.
Don almaya parası olmayan bjk , fener veriyo karamgümrük bile veriyo.

Ne anlatıyorsun yav sen?

1 senede net 10 milyon euro soktular şimdi Leicester'a gidecek 4 milyon euro daha sokacaklar, senin kulübün bu kadar kısa sürede bu karı ancak Ozan Kabak'ta görmüş 100 senede.

Şimdi Ravil'i az parlatsalar yine aynı şey olacak ki parasını da 2021in sonuna kadar ödeyecekler.

Clde ortalama bir performans göstersin 10 civarına gider o da

Ne anlatıyorsun yav sen?

Ya ben de bunu söylüyorum zaten ? Ben kazanmıyorum bu parayı altınordu kazanıyor ? Şimdi oyuncu gelse Galatasaraya vitrini artacak , piyasası yükselecek e o oyuncuyu oralara çıkaran bensem neden yarı yarıya para alıyorum ? Altınordunun yok ordan burdan aldığı karları ben ne yapayım ?

Şunu da söyleyeyim, Terim dışında başka hoca olsaydı 10 kere istifa etmişti şu an.

Bu kesin bence.İlk geldikleri zaman hemen N'diaye satışı yapıp yerine adam almamışlardı.Terim " çöp" gorulen donku oynatmasaydı şampiyonluk gelmeyecekti.
İkinci sezon zaten gomis mevzusu.Alan pato krizleri ustune son gun Ozan kabak satısı ve tum paranın diagneye sayılması.
O hocaya her transferi yaptık diye ovundukleri sezon bile adamı kanser ettiler.Kaldı ki alınan adamların hepsi kiralıktı.Seri lemina andone ve nzonzi muhteşem oynasalar bile zaten bu sene yine baştan kadro kurmak zorunda kalacaktın.
Geldikleri gunden beri yaptıkları tek proje yok.Terim kulubun menfaatlerini dusunerek hiç laf etmiyor ama elin oğlu 5 kere yerin dibine sokardı bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt