Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Emiliano Buendía - Oyuncu profili 23/24
Emiliano Buendía, 26, Arjantin ➤ Aston Villa, 2021'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 25 Ara 1996, Mar del Plata, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
fener bu elemanı alıyormuş.
yaw he he
Reis sağlam haber veren yagız söylemiş.Onun dediği haberler genelde oluyor.
Ankaragücü çok güzel transfer yaptı . İnsallah başarılı olurlarAnkaragücünün aldigi forvet bu sezon 18 macta 10 gol, gecen sezon da 21 gol atmis
Ankaragücünün aldigi forvet bu sezon 18 macta 10 gol, gecen sezon da 21 gol atmis
Buendia geçen sene 36 maça çıkmış plde kaça alıyolar neyi alıyolar geçelim.
Hahahahahah ironi umarım?Son dakika, Fenerbahçe norwich cityden emiliano buendia için gorusmelere başladı papis cisseyi de aldılar yok artık çok bekledim sabredeyim dedim ama artık dayanamıyorum söyleyeceğim fener bu sene sampi. Diyebiliriz 17 tane üst düzey transfer yaptılar bir muricten gelen parayla helal olsun
Geçen sene 36 maçta forma giydi bu çocuk. Norwich'i Pukki ile taşıdı desem yanlış olmaz. Niye bıraksınlar şimdi?Reis sağlam haber veren yagız söylemiş.Onun dediği haberler genelde oluyor.