Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Money talksGeçen sene 36 maçta forma giydi bu çocuk. Norwich'i Pukki ile taşıdı desem yanlış olmaz. Niye bıraksınlar şimdi?
Piyasa değeri 15 milyon bunun daha 23 yaşındaMoney talks
Geçen sene 36 maçta forma giydi bu çocuk. Norwich'i Pukki ile taşıdı desem yanlış olmaz. Niye bıraksınlar şimdi?
Leeds 15m sterlin vermiş cantwell için
Buendia 8-10m sterline salarlar herhalde
Piyasa değeri 15 milyon bunun daha 23 yaşında
Haklısın adminim pardonYa hadi adamın adını tam bilmiyorsun da illa bu şekilde yazmak zorunda mısın?
O ligde oynamamak istememiştir.Yüksek kiralama bedeli ve yüksek maaşla 1 yıllık kiralamışlardır..Geçen sene 36 maçta forma giydi bu çocuk. Norwich'i Pukki ile taşıdı desem yanlış olmaz. Niye bıraksınlar şimdi?
Adamın başkanı kişisel servetini kullanıp yapıyor, bizim yönetim Gs üzerinden prim yapıyor. Fener transfer şikesi yapıyor ok ama cebinden veriyor ali koç.Son dakika, Fenerbahçe norwich cityden emiliano buendia için gorusmelere başladı papis cisseyi de aldılar yok artık çok bekledim sabredeyim dedim ama artık dayanamıyorum söyleyeceğim fener bu sene sampi. Diyebiliriz 17 tane üst düzey transfer yaptılar bir muricten gelen parayla helal olsun
Have you ever heard the ali KOC?Piyasa değeri 15 milyon bunun daha 23 yaşında
Harcamadılar ki. jailson'dan da geldi bonservis. Samatta zaten bu sezon kağıt üstünde kiralık gözüküyor. Maaş bütçesine ayırırlar büyük ihtimalle, şuan 15 milyon falan artıdalar.fener'în muric'ten gelen para hala bitmedi mi yaw
buendia daha iyi