Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.796
- 14.679
- 2.623
Son gün Onyekuru gelecek gibi bir his var içimde, mecburi sene sonu opsiyonlu kiralık gibi inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt o da onemli ama onu da alamiyoz ki
Veya harcayacak paran olacak mı?Yalnız herkes seneye ffp bitti diyor da seneye bizim limit kaç olacak ?
Seri taylandan neyi iyi yapar merak ediyorum. Seri nin defansif aksiyonları çok kötü hücumdada ne golü ne asisti var alacağı parada 2 milyon euro. Ha bu yönetim başka kimseyi alamaz zaten dersek yapacak bişey yok.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben böyle yöneticinin kafasına sokayım. Allahın cahili.Gecmis olsun
Ekli dosyayı görüntüle 96751
Transferlerin çoğu maçların en az yarısında oynayamadı ama?gecen sezon biz de transfer sampiyonuyduk. sonuç: 6ci olduk
fb kagit uzere guclu bir kadro kuruyor ama esas onemli olan sahadaki performansi
en azından fark yaratacak orta saha almaktan daha hesaplı olur, bu kanatlar ve forvetteki ihtiyarla bizi kitlemek gün geçtikçe kolaylaşacaktır, eldeki paraynan fark yaratacak orta saha bulmamız zor, etebo bile nerdeyse bu yıl 3 milyon yuroya patlıyor, tabi adam satarsak bu bhand olacağından ilk hedef o.s olmalı ama kimse gitmiyorsa o.s yerine KANAT almamızı tercih etmekteyim sen ne dersin.
Ya lig devam ederken oyuncuyu çekip alan takımdan bir daha oyuncu kiralayabileceğimizi falan nasıl düşünüyorsunuz. O iş tamamen bitti artıkSon gün Onyekuru gelecek gibi bir his var içimde, mecburi sene sonu opsiyonlu kiralık gibi inşallah
Asıl star Caqeret orda aslındaPaqueta-Guimares iyi ikili.
gecen sezon biz de transfer sampiyonuyduk. sonuç: 6ci olduk
fb kagit uzere guclu bir kadro kuruyor ama esas onemli olan sahadaki performansi
Stanislav Ivanov haberleri yogunlasiyor.
Potansiyelli bir oyuncu ama direkt ilk 11 oyuncusu degil (simdilik)
Gerçekten çok zorlar eminim. Feg'i en çok zorlayacak şey bu kulüpten gitmek olacaktır. 4 milyon alıyor kemiksizFeghouli’yi zorlayacak işte, beyimiz kafasına göre takılmasın artık sahada
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi