- 1 Ağustos 2009
- 46.914
- 49.185
- 4.708
orta sahaya hürriyet gücer tarzı sert, dinamik, yana ve geriye isabetli pas atabilen bir topçu lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Ivanov'dan o kadar emin olmayın.
Sekidika için de kafa açtınız, herif hızlı bile çıkmadı işin sonunda.
Kimse kalmamışken bile doğru düzgün oynamadı, Emre Mor kalsa daha iyidi.
Mooncrown Black gelsin mi Onurorta sahaya hürriyet gücer tarzı sert, dinamik, yana ve geriye isabetli pas atabilen bir topçu lazım
O adamı konsantrasyon problemi olduğu için kullanmıyoruz bence.Mesele bu olmalı bence reis,
Tamam her transfer tutacak diye bir şart yok ama oynatırsın beğenmezsin tutmadı dersin geçen sezon ligde 6 maçta forma giydi Sekidika forma giydi dediysem yanlış anlaşılmasın uzatma dakikalarını geçirdi desek daha doğru olur bu 6 maçta toplam 80 dakika sahada kalmış maç başına 13 dakika
Bir futbolcu transfer ettik herhalde antrenmandaki katkısıyla yorum yapıyoruz çünkü kimse nedir ne değildir bilmiyor 13 dakika yahu dalga geçer gibi. Madem oynatmıyoruz neden kiralanmıyor bu Sekidika ?
Asıl mesele Feghouli'nin götünü kaldırmadan sahada olması, top 15 cm uzağından geçince ayağını bile uzatmıyor olması, boş alan yakaladığında bile sprint deneyemeyecek halde olması Fatih Terim ne olursa olsun Feghouli'yi oynatacağı için(4 mil.€ maaşıyla birlikte) arkasında Sekidika beklemiş Ivanov transfer edilmiş beni hiç ırgalatmıyor bir 13 dakikada onu izler hemen karar veririz futbolcu değil bu diye
Mesele Sekidika'nın bizim seviyemizde olup olmaması değil takımın hücum hattındaki 33'lük delikanlılar Arda&Babel&Falcao&Feghouli gitmediği sürece oturup Sekidika yeterli mi ? Ivanov nasıl ? diye tartışmaya gerek yok bence
Bulgaristan'da yaşayan bir arkadaş vardı o övüyordu bilemiyorum.ıvanov hakkında kimsenin net yorumlar yapabileceğini zannetmiyorum.
benim bu konudaki net yorumum ismi ne olursa olsun kaç para olursa olsun şu anda bu takımın ihtiyacı ilk 11 için fark yaratacak kanat oyuncusu ve orta saha.Hatta oyuncuları.
böyle bbir adam alamıyorlarsa hiç almasınlar defolup gitsinler.
hiç kimsse burda senelerdir bıkmadan usanmadan yaptığı gibi ivanov için yani her alınan oyuncuda yapılan güzellemeleri yapmasın.
Ya sallamasınvay canına :O
Mooncrown Black gelsin mi Onur![]()
Mooncrown Black gelsin mi Onur![]()
Bu mesaj değil başka mesaj için gelmişti de ben onu sildim çünkü senin alıntıladığım mesaj görünmüyordu abibu mesajin bildirimi bana neden geldi yav
bu mesajin bildirimi bana neden geldi yav
Gelecek adamların ismi dolaştıkça Aytaç gözümde Nainggolan seviyesine yükseliyoryorum alalım lütfen aytaç hususunda
hoş olmaz. Bu seviyelerin topçusu değilyorum alalım lütfen aytaç hususunda
Gelecek adamların ismi dolaştıkça Aytaç gözümde Nainggolan seviyesine yükseliyor![]()
Zinkernagel imzalamıştır bence bir takımla , son 3 ayı kalan oyuncunun imzalamamış olması çok zor.Yanlis kisiye bakmadiysam Ivanov 4 Avrupa macinda 2 asist yapmis.
Fakat Zinkernagel daha iyi gibi.
hoş olmaz. Bu seviyelerin topçusu değil
O işler imkansız , hoca getirecek olsa , Semih'i, Emreyi sezon başından getirirdi.Ben size gelecek adamı söyleyeyim son gün emre çolak...
O işler imkansız , hoca getirecek olsa , Semih'i, Emreyi sezon başından getirirdi.
Emre hala ispanyada , takılıp lüks arabası ile fotoğraf paylaşıyor.