Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
... Manchestere sokam. Telles icin son yaptiklari teklife cevap vermeye bile degmezmis. Bunlar niye 20 yi basip almiyor anlamadim.
Lanet onları engelliyor lanet, bonus maddesi laneti. Önüne gelene asgari 30 milyon basan manu 20'ye adam bulmuş pazarlık yapıyor. Apo'nun sıfatını gören arap taksitle adam aldı ya ben daha ne diyeyim. O zavallı ifadeyi görüp tekbir getiren bir başka arapta kiralama ücretinin yarısına Maicon'un bonservisini aldı.

Hoca samimi ise ,transfer yapmak için yapmayacağız lafının arkasında durur öyle bir durumda.
Emreyi arda gibi motive edip , transfer döneminin başında getirsek faydalı olabilirdi ama.

Emre yerine altyapıdan birini hazırlasaydı sezon başında yine en az onun kadar etki ederdi hiç gerek yok ama evlat statüsünden gelir emre maalesef

Bild gazetesine göre Bayern Kramarici istiyormus. Hoffenheimin cevabi 40 milyon avro olmus.

Hoca Babel copunden bir halt olmadığını anladığında iş işten geçmişti geçen yıl ve ocağı işaret etmişti bu senede dejavu yasiyacaz demektir

Transferin basına Süleyman Hurma gibi futboldan anlayan adamları getirmek gerekir . Abdurrahim Albayrak gibi 2 tavuğa su veremeyenleri değil
Evet renkdaş defalarca yazdım bunu sende aynı görüştesin, aklın yolu birdir. Apo'nun transferden el çekip yerine Hurma'nın getirilmesi benim gözümde Belhanda'nın gidip yerine De Bruyne'nün gelmesi gibi birşey. Çocuklarımızın istikbali için Apo istifa, Hurma buraya...

alman liginin daha fazla gelişememesinin sebebi bu sömürgeci g.watlar. biraz sivrilen oyuncuyu hemen alıp çökertiyorlar o takımı
Kesinlikle öyle. Başkasının yükselmesine, başarılı olmasına şans tanımıyorlar.

Kramaricin sözleşmesi ne zaman bitecek acaba, yine beleşe almaya çalışırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt