Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ocak artık ustalık eserleri olacakDaha ocak var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ocak artık ustalık eserleri olacakDaha ocak var
3 gun forumdan uzaklastirma aldik bir sosyal deney sonucu. Bir umit girdim Transfer nobetine. Birseyler olmustur artik diye bir umit.. Gel gor ki gelen giden yok.. Muhabbet Rangers stadinin zemini ve Albayrak baskaninin kilosu uzerinde yogunlasmis durumda.
Serum takalim?Kilo vermiş başgan
Bize gelemezO ney yav bize yollayın herifi.
Yediğimiz hurmalar şimdi bizi tirmaliyor.Geçen sene de bu şekilde aldılar ya ondan önce de diagne mitroglou bir günde geldi
Yokmu duyum filan.Yalanda olsa umutlanalim.
Bu Ivanov'dan o kadar emin olmayın.
Sekidika için de kafa açtınız, herif hızlı bile çıkmadı işin sonunda.
Kimse kalmamışken bile doğru düzgün oynamadı, Emre Mor kalsa daha iyidi.
Gerçek olsa,2 duble içilir bu mesaja.4 oyuncu gidiyor 3 geliyor (2 orta saha 1 kanat)
albayrak ve hanedar neredeyse hiç yurtdışına çıkmadılar
şu anda da menajerler filan yürütüyordur tamam ama en azından geride kalıp işleri hızlandırmak varken her maça gidiyorlar üstelik biri de değil ikisi birden
hanedar zaten tamamen terim torpiliyle orada ve ne işe yarıyor bilen yok
iğrendirdiler kendilerinden
apo okadar belgeyi okuyana kadar fifa sistemi kapatır.4 oyuncu gidiyor 3 geliyor (2 orta saha 1 kanat)
Sırf yerlileri ağam paşam diyerek sırtını sıvazlayan, çok zorda ve acil durumlarda ufak tefek paralar sağlayan biri olduğu için duruyor işte. Bu gidişle daha da duracaktır her iş yapmaktan ziyade yaptıran yönetim böyle bi adam ister ne yazık kiHanedar geçen yıl son anlarda ıkına sıkına da olsa bütün isimli transferleri bitiren adam. Esas vasıfsız olan Albayrak. Herifin Florya muhtarı gibi gezmekten başka bir yöneticilik becerisi yok.