Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir yönetim için Marcaoyu mu satmak mı başarı? yoksa belhanda, babel, falcao, diagne, feghouliyi mi? sen zaten stoper hattını oluşturmak için 12 milyon harcamışsın. kiralık değil formları birbirine alışkanlıkları iyi. neden bozuyorsun. ciddi para alırsın sat ama 10-15 falan rakam değil. böyle adamları bulamazsın. kaldı ki hiç bir pozisyona adam bulamıyorsun.

Herhangi bir kulübün yönetimine gelebilmek için , iş bitirici olabilmeni sağlayacak paran olması lazım yada etkin kişiliğin ile çevren.

Satmadan alamayacağımızı herhangi bir taraftarımızda söyleyebilir. Mantıkla kulübü inceleyen gelirlerin olmadığını gören her insan bu yorumu yapar zaten.

O zaman apartman yöneticiliği gibi düşünelim Ekim ayına ben talebim. Bizlerin neler beklediğini açıklamak benim için onurdur.

Transfer döneminin bizim için en hareketli olması gereken anlarında Akbayrak'ın 5 saat İskoçya yolculuğu yapması inanılmaz.

1- Ya işi başkasına bıraktı
2- Ya anlaşmalar tamam, satış ve alış için maçın bitmesini bekliyoruz.
3- Ya da hiçbir şey yapmıyoruz

yönetim bugün rangersın kazanması maç boyunca bildikleri tüm duaları eder olurda yenersek başlarına büyük iş alacaklar transfer gibi felan böyle şeylerle ugraşmak zorunda kalacaklar kalan üç günde

Papiss Cisse, ağustos ayında Fenerbahçe'den istediği imza parasından vazgeçti. Ayrıca 1.5 M€ olan maaş beklentisini, 900 bin € seviyelerine çekti ve 1+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. (Sabah)

:)

Günaydin Renkdaşlar,

Bu akşam kanımca maçtan sonra Transfer Bombaları patlayacak

Hazırlıklı Olalım; Müspet gelişmeler yakın

3-4 gün kalmış bu saatten sonra satış yapalım, satışa göre oyuncu bulalım olmaz artık. Varsa gelecek birileri anlaşmışlardır çoktan. Cuma, Cumartesi de getirirler. Pazar maç var P.tesi zaten son gün. Ne olacaksa şu 2 günde olacak. Büyük ihtimalle de hiç bir şey olmayacak. Son parayla İvanov gelir kapatırız.

yönetim bugün rangersın kazanması maç boyunca bildikleri tüm duaları eder olurda yenersek başlarına büyük iş alacaklar transfer gibi felan böyle şeylerle ugraşmak zorunda kalacaklar kalan üç günde
Aynen...çünkü Turu geçtik vakit daha fazla mac oynanacak ve daha derin bir Kadro gerekecek. Taylan 40 maç çıkaramaz.

İnşallah turlarız sonra da Apo şovu izleriz
Bakalım 2-3 gün içinde ne yapacaklar bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt