Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
verilen-selam-alinmazsa-ne-olur_819542.webp

Bıkmadın mı hayallerimizle oynamaktan?
Günaydınlar Sıddık Bey.

Maalesef hepimizin hayalleri suya düştü,
Yönetim Rezil çıktı. Çok şeyler oldu perde arkasında...Terim taraftara söz vermese, çoktan istifasını basardı - okadarını söyleyebilirim.

Gruplara kaldımız vakit bir hızlı Kanat Transferi gerçekleşecek. Herşey tamam, AL Grup bileti bekleniliyor.

Ivanov adlı Bulgar Kanat ile ciddi temaslar içerisindeyiz. 700-800€ diye rakamlar konuşuluyor. Oyuncu dünden razı zaten, kulübü de yeşil ışık verdi.

Stanislav İvanov ayrıca Galatasaray'ı instagramdan takibe aldı.

EjMaUX9X0AA9pbq.webp

yönetim bugün rangersın kazanması maç boyunca bildikleri tüm duaları eder olurda yenersek başlarına büyük iş alacaklar transfer gibi felan böyle şeylerle ugraşmak zorunda kalacaklar kalan üç günde
Aksine, kazanırsak kadro güçlü yeterli transfere gerek yok demek için güçlü bir argümanları olur. Avrupada yola devam çok maç geniş kadro aponun zikinde olan yada akıl edebileceği şeyler değil zaten.

Günaydınlar Sıddık Bey.

Yönetim Rezil çıktı. Çok şeyler oldu perde arkasında...Terim taraftara söz vermese, çoktan istifasını basardı - okadarını söyleyebilirim.

Gruplara kaldımız vakit bir hızlı Kanat Transferi gerçekleşecek. Herşey tamam, AL Grup bileti bekleniliyor.

Ivanov adlı Bulgar Kanat ile ciddi temaslar içerisindeyiz. 700-800€ diye rakamlar konuşuluyor.
Ulu reyiz, Gruplara kalamazsak mevcut kanatlar götlerine roket mi takacakmış, yada ligde hızlı kanata ihtiyaç yok muymuş, yoksa neden yokmuş?

Ulu reyiz, Gruplara kalamazsak mevcut kanatlar götlerine roket mi takacakmış, yada ligde hızlı kanata ihtiyaç yok muymuş, yoksa neden yokmuş?
Kanat da oynayabilen oyuncular (bizimkilere göre)

Emre K
Feghouli
Babel
Arda
(Gerekdinde Etebo ve Belhanda)
____

Bana kalsa Babel en fazla Merkez de Santrafor veya SS oynar;
FEG ve Arda ise en fazla forvet arkası olurlar. Katılıyorum yorumuna...modern futbol da hızlı ve adam geçebilen iki kanadın yoksa işin çok zor.

Bir de Emre K yı merkeze atıp, Arda yi kanada atmazlar mı?!
Sadece "Turkish Süper Lig" de kalırsak kadro fazla şişer derler. Arda, FEG ve Babel var derler.

Kağıt üstünde belki haklılar, ama futbol malesef kağıt üstünde oynanmıyor.

Günaydınlar Sıddık Bey.

Ivanov adlı Bulgar Kanat ile ciddi temaslar içerisindeyiz. 700-800€ diye rakamlar konuşuluyor. Oyuncu dünden razı zaten, kulübü de yeşil ışık verdi.

Stanislav İvanov ayrıca Galatasaray'ı instagramdan takibe aldı.

Ekli dosyayı görüntüle 96818
Emre Kaplan'a mı verdin hesabı kolpacı

Kanat da oynayabilen oyuncular (bizimkilere göre)

Emre K
Feghouli
Babel
Arda
(Gerekdinde Etebo ve Belhanda)
____

Bana kalsa Babel en fazla Merkez de Santrafor veya SS oynar;
FEG ve Arda ise en fazla forvet arkası olurlar. Katılıyorum yorumuna...modern futbol da hızlı ve adam geçebilen iki kanadın yoksa işin çok zor.

Bir de Emre K yı merkeze atıp, Arda yi kanada atmazlar mı?!

Sadece Lig de kalırsak kadro fazla şişer derler. Arda, FEG ve Babel var derler.

Kağıt üstünde doğrular, ama futbol malesef kağıt üstünde oynanmıyor.
Aynen öyle, ne feg ne arda ne babel kanat oynayamaz artık. Tek kanat oynayan adam emre k, onu da ortaya atmış şaka gibi.

Dananın kuyruğundaki son durum nedir. Kopamadı gitti. Bam teliyle bağlı sanıyoruz ama ama daha kuyrukta tüy bile dökülmemiş

Aynen öyle, ne feg ne arda ne babel kanat oynayamaz artık. Tek kanat oynayan adam emre k, onu da ortaya atmış şaka gibi.
Onyekuru
Emre K.
Bruma
Alt yapıdan potansiyelli bir hızlı genç
____

Normalde öyle olmalı Kanat Rotasyonu.

Bizde Doldurmuşlar koşamayan, Mücadeleci yapısı olmayan, "#10" Asolistleri. Tempo ile adam geçme de yok... Boşuna mı, keyfine mi büyük takımlar kanada 4 adet Saracchi tarzı çevik ve hızlı Adam koyuyorlar...
20200924_101102-COLLAGE.webp

Transfer döneminin bizim için en hareketli olması gereken anlarında Akbayrak'ın 5 saat İskoçya yolculuğu yapması inanılmaz.

1- Ya işi başkasına bıraktı
2- Ya anlaşmalar tamam, satış ve alış için maçın bitmesini bekliyoruz.
3- Ya da hiçbir şey yapmıyoruz
İşi başkasına bıraktı tabi ki. Kaç zamandır menajerlerin elindeyiz

Salzburg yine iyi bir forvet bulmuş.

Patson Daka
Çocuk daha 21 yaşında

2 seneye kalmaz 60-70 milyon Euro'ya bir yere verirler.

Ne zaman yüzümüzü scout'a dönersek o zaman tünelin ucunda ışık belirecek.

Şimdilik transfer bilmez ve iş bilmezler yüzünden; Arda,seri,Babel, fatih peşinde koşmaya devam ediyor ama hepsinden toptan kurtulmak için dibi görmek şart.

20 yaşında 25 maçta 8 gol 5 asistlik performans oldukça kayda değer istatistikler.
Ben hiç izlemedim fakat scoutlar mutlaka izlemiştir. Kariyeri yükselişte olan bir çocuk olduğu belli. Hep savunduğum şey Kuzey Avrupa ve Balkanlara yönelmemiz gerektiği.

Tüm bunların ışığında Ivanov'a oldukça olumlu bakıyorum.

çok kolay asist yapıyor kolay gol atıyor. bu onu basit topçu gibi gösteriyor fakat aslında öyle değil. onu yetenekli yapan pası nerede atacağını şutu nerede çekeceğini bilmesi. çok değişik bir futbol stili var. beğendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt