- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Ivanov çöpe benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin o zaman. Çöpler iş yapar bizde genelde. Beklenti yüksekse çöp çıkar amaIvanov çöpe benziyor.
Günaydin Renkdaşlar,
Bu akşam kanımca maçtan sonra Transfer Bombaları patlayacak
Hazırlıklı Olalım; Müspet gelişmeler yakın![]()
O nasi olduGalatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "2018'de 290 milyon euro olan net finans borcumuz 234 milyon euro'ya düştü." (EkotürkTV)
Kur arttı çünkü.Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "2018'de 290 milyon euro olan net finans borcumuz 234 milyon euro'ya düştü." (EkotürkTV)
Bunlar apaçık yalan söylüyor ve söylemekten de utanmıyorlarKur arttı çünkü.
Marifet gibi anlatmasınlar, borç alacak farkı %50 falan arttı bunların döneminde.
10 milyona gidecekBu çapsızların akşamki maçtan sonra Marcao'yu satma ihtimalinden bir tek ben mi korkuyorum yav? Ciddi şekilde satılma ihtimali olduğunu düşünüyorum![]()
onu satmayı bile beceremezler o yüzden içim rahatBu çapsızların akşamki maçtan sonra Marcao'yu satma ihtimalinden bir tek ben mi korkuyorum yav? Ciddi şekilde satılma ihtimali olduğunu düşünüyorum![]()
O kadar da değil rdas linç eder taraftar Apo'yu. Ama 13-15'e satmalarından korkuyorum.10 milyona gidecek
çöpaklıma birden grosskreutz geldi..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()