Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kimsenin bir futbolcu hakkındaki görüşünü küçümsemeyin, hiçbirimiz profesyonel scoutlar değiliz herkes futbolcu/takım hakkındaki görüşlerini yazma konusunda özgür bu forumda, zaten bu sebeple üye oluyoruz

Futbolcuyu izler Youtube'da ne bileyim Fm profiline bakar hakkında bir scout raporu varsa okur bazı forumlarda takımın taraftarlarının futbolcu hakkında yazdıklarına bakar futbolcu hakkında "bir görüşü olur" doğru çıkar çıkmaz beni ilgilendirmez ben bu işi profesyonel yapan bir scout değilim futbolcu hakkındaki izlenimleri söyler geçerim

Bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi kariyerine sahip teknik adamlarından birisi "Muslera'nın elleri küçük" diye yorum yapıyor. Koskoca Galatasaray'ın başkan yardımcısı, transferler sorumlusu Abdürrahim Albayrak Rangers ile Grasshopper'ı karıştırıyor, Milli takımın teknik direktörü Hakan Balta'yı niye oynatmıyorsunuz diyor, bu forumdaki X üye görüşleri hakkında yanılmış çok mu ?

Salzburg yine iyi bir forvet bulmuş.

Patson Daka
Çocuk daha 21 yaşında

2 seneye kalmaz 60-70 milyon Euro'ya bir yere verirler.

Ne zaman yüzümüzü scout'a dönersek o zaman tünelin ucunda ışık belirecek.

Şimdilik transfer bilmez ve iş bilmezler yüzünden; Arda,seri,Babel, fatih peşinde koşmaya devam ediyor ama hepsinden toptan kurtulmak için dibi görmek şart.
önemli olan bulmaları değil o muhteşem antrenman tesislerinde oyuncuyu işlemek. Yoksa türkiyeden yetenekli 16-18 yaş arasında potansiyel çocukları al götür 2 sene sonra yıldız olsunlar.
2 senedir transfer değil diyorum bu adamlarin tesisi gibi bir tesise para harcayacaksin. Madem ffp var teknolojik donanımlı tesis oluşturmak için harcaman yasak değil zaten uefa'da bunu istiyor öz kaynaklarına yonel oyuncu çıkar diye.
Geldiklerinden beri 3 sene oldu ilk senenin sonunda şu sisteme başlasalar iki senede 100-200 bine alacağın oyuncuları bugün turk futboluna sunmuştun. Yazık ne diyeyim bu ülkede adam olmaz

Adsız.webp

Daha kötüsünü söyleyim, Atletico Madrid deplasmanı Şampiyonlar Ligi grup maçı kanatlarda Yasin & Sabri orta saha ikilisi Jem Paul Karacan & Bilal Kısa beklerde Hakan Balta & Denayer stoper ikilisi Semih & Chedjou

Bunlar da yedeklerimiz

Aadsız.webp

Yanlış hatırlamıyorsam 24-25 şut çekmişti o maçta kalemize Atletico bence bu maçın 2-0 bitmesi bizim için bir futbol mucizesi oldu

önemli olan bulmaları değil o muhteşem antrenman tesislerinde oyuncuyu işlemek. Yoksa türkiyeden yetenekli 16-18 yaş arasında potansiyel çocukları al götür 2 sene sonra yıldız olsunlar.
2 senedir transfer değil diyorum bu adamlarin tesisi gibi bir tesise para harcayacaksin. Madem ffp var teknolojik donanımlı tesis oluşturmak için harcaman yasak değil zaten uefa'da bunu istiyor öz kaynaklarına yonel oyuncu çıkar diye.
Geldiklerinden beri 3 sene oldu ilk senenin sonunda şu sisteme başlasalar iki senede 100-200 bine alacağın oyuncuları bugün turk futboluna sunmuştun. Yazık ne diyeyim bu ülkede adam olmaz

Alt yapi hocalarinin maaslarini arttirirsak tesis yapmaya gerek kalmaz. Mevcut tesislerde yeterli olur sanirim rtsh. Hoca tesislerden dgl, maaslardan sikayetciydi gecen gun

Soyledigine katiliyorum fakat eldeki antrenorlerle de olmaz o isler. Isi bilen adamlara isi emanet edeceksin ve islerine karismayacaksin

Salzburg yine iyi bir forvet bulmuş.

Patson Daka
Çocuk daha 21 yaşında

2 seneye kalmaz 60-70 milyon Euro'ya bir yere verirler.

Ne zaman yüzümüzü scout'a dönersek o zaman tünelin ucunda ışık belirecek.

Şimdilik transfer bilmez ve iş bilmezler yüzünden; Arda,seri,Babel, fatih peşinde koşmaya devam ediyor ama hepsinden toptan kurtulmak için dibi görmek şart.
Böyle yarınları yokmuşcasına yaptığı deparları bir anda deliciliği ile gol pozisyonuna girmesi filan Haaland'a çok benziyor elbette scout ekipleri çok başarılı Szoboszlai'ı Macaristan Liginden Patson Daka ve Enock Mwepu 'yu Zambiya'dan bulup getirmişler ama asıl mesele @Tuna Köse 'nin de söylediği gibi oyuncuları çok güzel işliyorlar

Mesela Haaland'ı 16166 taksitle almayı başarmış olsaydık bugün Haaland bu seviyede olmazdı o yüzden iyi ki gelip de kariyerini tehlikeye atmadı diyorum Haaland için oynadığı ilk kötü maçta tüm tepkiler üzerinde olurdu

Alt yapi hocalarinin maaslarini arttirirsak tesis yapmaya gerek kalmaz. Mevcut tesislerde yeterli olur sanirim rtsh. Hoca tesislerden dgl, maaslardan sikayetciydi gecen gun

Soyledigine katiliyorum fakat eldeki antrenorlerle de olmaz o isler. Isi bilen adamlara isi emanet edeceksin ve islerine karismayacaksin
götü boklu nordsjaelland kadar olamıyoruz maximum ne kadardır ki bunların toplam teknik kadro. Bizim altyapı oyuncuları o tahtayla falan antrenman yaparak muhteşem seviyede teknik geliştiriyorlar. Ama bu kadar teknik gelişti bitti yan dalları yok, adaptasyon yok. Yabancidan farkı olmayan duruma giriyor çocuklar.
Altyapı a'danz'ye mentalite olarak değişmeli

Galatasaray Nainggolan ile anlasmak uzere ustune basa basa soyluyorum Juan Matayi kiralayabilir Seri persembeden once aciklanmaz ama Galatasarayin da kaptani olacak gelelim Onyekuru transferine Onyekuru bitti Onyekuru artik Galatasarayin topcusu

Sir Ertem Sener
Dgts_hlXcAEmRmb.webp

Ekli dosyayı görüntüle 96826

Daha kötüsünü söyleyim, Atletico Madrid deplasmanı Şampiyonlar Ligi grup maçı kanatlarda Yasin & Sabri orta saha ikilisi Jem Paul Karacan & Bilal Kısa beklerde Hakan Balta & Denayer stoper ikilisi Semih & Chedjou

Bunlar da yedeklerimiz

Ekli dosyayı görüntüle 96828

Yanlış hatırlamıyorsam 24-25 şut çekmişti o maçta kalemize Atletico bence bu maçın 2-0 bitmesi bizim için bir futbol mucizesi oldu
Küfür gibi kadro

adalet bunun neresinde....

He şimdi bana işine gelmiorsa cik forumdan dieceginizi adim gibi biliorum

Foruma üye olurken ARGO KELİME YASAK maddesi var ama akşam esneklik yapip küfürü serbest birakacaksaniz o adamada ayni şeyi uytgulamak zorundasiniz
forumu demir yumrukla yönetiyorsanız ona bişi diyemem
Herhangi bir demir yumruk söz konusu değil. Bahsetiğiniz esneklik kısa bir süreliğine herkesin tepki gösterebilmesi için olacak. O adama neden aynı şeyi uygulayalım?
Ayrıca ceza kuralları 19. maddeye bakarsanız yönetim ceza kurallarında değişiklik hakkını saklı tutar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt