Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.739
- 101.916
- 5.238
Kaldırdılar sana yalnızSayemde forum Cadizin ilk 11'ini ogrenmis olabilir diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaldırdılar sana yalnızSayemde forum Cadizin ilk 11'ini ogrenmis olabilir diyorsun
Garip bir olay bu Belhanda transferi.Ukraynadaki 2,5 milyon maasiyla getirseydik bari. Adamlar bunu postalamayi istiyordu ve son senesiydi. 2,5+0,5 prim alsaydi, araplardan 5-5,5 milyonluk maas teklifi geldigi an zor geri cevirirdi.
Engin baytar in hizli versiyonu mu? Bi halt anlamadim bu ivanovdan.İllaki katkı verebilir de takımdaki diğer oyuncular onun katkı vermesine uygun oyuncular değil şu an, sıkıntı biraz orada.
Enerjisini kullanabiliriz işte, defans arkası koşularla.
Messi nerden çıktı abiKızmayin ama bize daha nah yaptirirlar haaland dembele...sorloth...messi..ibrahimovic....gibileri...hepside bize onerilen oyuncular
bişey yok rtaş heyecanlanma küfürleştik forumdaBir saat falan foruma bakmamıştım, şimdi 2-3 sayfa ilerlemiştir derken neredeyse 20 sayfa gitmişiz.
Anlaşılan foruma duyum bomb düşmüş.
Kaldırdılar sana yalnız
hg abi sana bi mujde veriyimmiEngin baytar in hizli versiyonu mu? Bi halt anlamadim bu ivanovdan.
zinckernagel zuFb haberleri cikmis
Caps acik yazma dahg abi sana bi mujde veriyimmi
müjdemi isterim amaCaps acik yazma da
İllaki katkı verebilir de takımdaki diğer oyuncular onun katkı vermesine uygun oyuncular değil şu an, sıkıntı biraz orada.
Caps acik yazma da
scoutlariniz karilarla kızlşarla yatıp iki gun futbolcu aramayla o iş oluyorsa bizde olalimsurda en az 5000 kişiyiz.....yonetime scoutlariniz karilarla kızlşarla yatıp iki gun futbolcu aramayla o iş oluyorsa bizde olalim deyin....Alt yapiya yedide iki yaptik biri dunya yildizi cikti...Appiah bizdendi kingston bizdendi..........
BUNU NEDEN İSTEMİOLAR SİZCE....SESİMİZİ CİKARALİM ALLAHİNİZİ SEVERSENİZ YAAAAAA
@Alpay Erdoğan
Ustat, enerji seviyeni cok sevdim. Var olasın. Kolay gele
Fegh o kadar kötü durumda ki, geldiğinde bu herif inanılmaz fark yaratabilir. Biraz hızı ve defans arkası koşusu varsa iyi bir katkı alabiliriz bence.İllaki katkı verebilir de takımdaki diğer oyuncular onun katkı vermesine uygun oyuncular değil şu an, sıkıntı biraz orada.
Papis Cisse şu anda sağlık kontrolünden geçiyor.
Bizim Falcaoyla dalga geciyorlardi Adamlar 35 yasindaki Forveti aliyor.
Türkiye Ligini biliyor Scor yaratiyor ama gelmis 35 yasina.
Bu sene Sampiyon oldukmu bunlar acayip durumlara düser ?