Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.742
- 109.559
- 4.878
Kardesim seni Cimere sikayet ettim
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iddialar çok ciddi.. KAYNAK NERESI REİS?
nice den başakşehire hülle yapacaz handayı. ayrılık fazla sürmeyecekstory atmış artık türkiye benim vatanım diye.
...Bu iddialar çok ciddi.. KAYNAK NERESI REİS?
Yalnız Pino doğru takımla ve hocayla çalışmış olsaydı çok başka bir futbolcu olurdu ki bizde kötü değildi yine deHer alınan genç kanat F.Ribery, Onyekuru gibi olacak değil tabi ki Fabio Pinto, Ontivero, Sekidika hatta Pino gibi de çıkabilir; iyice izlenip analiz yapılmıştır umarım.
Ivanov'u açıkçası ben de beğenmedim videolarda, çıkarımım da Burkayla paraleldi, özellikler açısından. Ben biraz daha iyi dribbling yapabilen birini isterdim ya da iyi bitirebilen birini.
Çalışkan kanat ihtiyacımız değil çünkü kapalı savunmaları aşmak önemli, ha defans arkası koşusu yapar o açıdan artı olabilir.
Zinckernagel çok daha yüksek maliyetli olmazdı, onu tercih ederdim.
İvanov, Nakamba ve Giuliano hayırlı olsun.Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
Oh be sonunda.TFF, 2020-2021 sezonunda, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçların, tek maç üzerinden oynanacağını açıkladı.
İvanov, Nakamba ve Giuliano hayırlı olsun.
TFF, 2020-2021 sezonunda, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçların, tek maç üzerinden oynanacağını açıkladı.
Fener deplasmani verirler garantiTFF, 2020-2021 sezonunda, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçların, tek maç üzerinden oynanacağını açıkladı.
Giuliano öyle zaten.Bir tanesi kesin D’avilla nın adamıdır OS lardan. Belhanda’yı götürdüğüne göre
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TFF, 2020-2021 sezonunda, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçların, tek maç üzerinden oynanacağını açıkladı.