Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ve Ali Yavuz gibi hizli kanat oyunculari bosver hoca. Arda, Babel ve Feghouli gibi traktor oyuncularimiz var zaten ligi domine edecegiz.
Şu adamları oynatsaydı lige başladığımızdan beri tek bir kelime etmezdim.Yönetim adam alamadığı için oynatıyor en azından hızlı adamlarla oynamaya çalışıyor derdim.Hoca artık bahanelerin arkasına saklanan biri haline gelmiş.Kolay değil yaşı kaldırmıyor her hafta yolculuk ve bu tempoyu.

Bu FFP sadece bize işliyor galiba.

Ne oldu City'e, Psg'ye.

Zaten avrupaya gidemeyiz bu gidişle.

Basın parayı alın bütün scout listesini

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Transfer falan yapmasınlar. Bu seneyi Avrupa yokken bir şekilde götürürüz başak bjk ts bitik gibi duruyor, o çorba kadrosunu oturtabilirse fb ile çekişiriz. Sezon sonunda ffp bitiyor al/sat mevzusu ortadan kalkıyor; babel falcao belhanda feghouli cagne'yi elden çıkarıp yeni bir yapılanmaya gitmek lazım. belki belhanda ve cagne hariç hiçbirinden bonservis gelmez ama bonuslariyla birlikte 20 milyon Euroluk maaş yükünden kurtuluruz. Yeni bir yönetimle orta saha ve hücum hattını sil baştan yaparız.

Kerem ve Ali Yavuz gibi hizli kanat oyunculari bosver hoca. Arda, Babel ve Feghouli gibi traktor oyuncularimiz var zaten ligi domine edecegiz.

-Cok yetenekli olsa hoca oynatir

-Bi siz biliyorsunuz hoca bilmiyor sanki oynatmayi.

-Ilk hatasinda sovecek herifler gencler oynasin diyor

Bazi arkadaslar zahmet etmesin copy paste edebilirler istedikleri cumleyi

Oyun hızlı olunca heyecanlanıyoruz adamlar bizi düşünüyor , maç izlerken uyusunlar işe zinde gitsinler istiyorlar. Böyle düşünceli yönetim ve hoca varken bizim sırtımız yere gelmez.

Feghouli Babel Falcao çok hantal kalıyoruz, Arda da bu şekilde. Mecburen bu kadroda Taylan, Etebo, Belhanda ortada Emre Kılınç sağda , sol tarafta da Kerem veya Ali Yavuz’u bir görelim hocam , Diagne de ilk 11’de çıksın Kasımpaşa maçında

Siz saniyorsunuz bunlar Belhandayı 7 milyona satacak öylemi.

1 milyondan aza satmazlarsa ben bir şey bilmiyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ortalık yangın yeri oldu çokta güzel oldu, gerekliydi. Umarım yönetime hocaya yansır yangın farkına varırlar. Taraftar 3 ay sabretti bir transfer yapamadı takımı eksik bıraktı beceriksizler ordusu. Diğer yandan elinde hiçyokken etebo, kerem, oğulcan vs gençler varken babel fegholi, kağnı gibi adamları oynatıyon ne desek artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pas oyununu yavaş oynarsan böyle oluyor ayrıca takımda top çalan isim yok topu geri kazanma süremiz çok uzun.

Yok mu öyle 3-4 Mil. verebileceğimiz bir Mahrebli ?

Transferle falan düzelmez bu işler...

Ülkede sağlıklı bir ortam yokki futbol olsun!

ne sistem ne oyuncu üretebiliyorsun o zaman geçmiş olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt