- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
3 buyuklerin en kotu ortasahası bizde deyince laf edildi burada.Fener transfer yaptıkça iyi hamle diyince yine laf yedik
taraftarlık ayrı şeyler.Rezalet bir kadromuz var.Hocanın da kafası oyunda değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil Regista hemen hemen
Renktaş adamlar 5 saniyede atağa çıkıyor bizimki 45 saniye sürüyor.Yok mu öyle 3-4 Mil. verebileceğimiz bir Mahrebli ?
Fener sanki bir halt da , kalitesiz dedeler topluluğu. Millet haklı laf etmekte sana3 buyuklerin en kotu ortasahası bizde deyince laf edildi burada.Fener transfer yaptıkça iyi hamle diyince yine laf yediktaraftarlık ayrı şeyler.Rezalet bir kadromuz var.Hocanın da kafası oyunda değil.
Djagneye 5 milyonluk teklif varsa hemen satın, ondan bir cacık olmaz, kimse kandırmasın kendini.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Adamı orta sahaya kapattılar, bu adam kanat oyuncusu.emre Kılınç ne numarasını gördünüz de ilk 11 yaziyonuz 5 maçtır 90 dk ruh gibi dolanıyor adam
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Xaylan var iste
3 büyükleri de geçtim bazı anadolu kulüplerinin orta sahası daha iyi.3 buyuklerin en kotu ortasahası bizde deyince laf edildi burada.Fener transfer yaptıkça iyi hamle diyince yine laf yediktaraftarlık ayrı şeyler.Rezalet bir kadromuz var.Hocanın da kafası oyunda değil.
Abartısız Rizenin ortasahası bizimkini suya götürür susuz getirir3 büyükleri de geçtim bazı anadolu kulüplerinin orta sahası daha iyi.
Böyle orta saha kurgusu mu olur lan delireceğim
Yönetime ne kadar küfür etsek az
Fener sanki bir halt da , kalitesiz dedeler topluluğu. Millet haklı laf etmekte sana
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcao kazığını çıkarsaydık keşke adam 1 kamyon para alıyor ve rakibin rğzgarından devriliyo
Açık söylüyorum şu takımın birinci forveti Diagne’dir. Ben f/p’a bakarım şu saatten sonra.Djagneye 5 milyonluk teklif varsa hemen satın, ondan bir cacık olmaz, kimse kandırmasın kendini.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk