Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 3 yılda çöplere döktüğümüz paralardan aklıma gelenleri yazayım.
* belhanda: 7-8 milyon bonservis+ 4x3,5=22
* feghouli: 2milyon imza parası + 5x4= 22
* falcao: 3x7=21
* diagne: 13 milyon bonservis + 4x2,25=22
* lyundama: 8 milyon bonservis + 4x1,2=13
* emre akbaba: 5 milyon bonservis+ 4x1,75=12
* babel: 1,5 imza parası + 3x2,5=9
Sadece bu çöplere bile 120 milyon euro gömmüşüz. Bu takım nasıl batmasın.

O kadar para ver sonuç bu:
Bir Apoel Nikosia bile çıkaramadık ülkeden...rezalet.
EjRVf_dWAAEm8am.webp

Açık söylüyorum şu takımın birinci forveti Diagne’dir. Ben f/p’a bakarım şu saatten sonra.
Gözünü sevim hacı, bu adam ayakta duramıyor, hep yere atıyor kendini, kol ile kontrol ediyor topu, ayakları birbirine bağlanıyor.

Bu nasil 30 gol attı anasini satim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

bu arada uçan kacan fener bu aksam daha ilk yarıdan 2 golü yerdi övecem derken sacmalamyın.
Yemezdi. Adamlar bize bizim sahamızda baskılı oynadı.

Biz karı gibi onların atak yapmalarını beklerken onlar daha iyi mücadele etti en azından. Orta sahada yanımızdan yürüyerek geçtiler ya. Sokayım böyle düzene yapacakları transferlere

Saracchi olmayınca sol kanat bitiyor ki Arda'da en azından top saklıyor efektiflik yaratıyor; Etebo ortada artık oynamalı oynayarak hazır hale gelir belli ki kapasitesi yeterli, kanatların kağnı ki Feghouli oynayınca Omar'da efektif olamıyor.
Ondeki forvetlerin topla hareket ve ilerlemesi sıfır ayağına gelsin atayim diye bekliyorlar.
Duran top kullanan en iyi adamımız Ömer Bayram ise yoruma bile gerek yok; ligde tabi ki idare ederiz ama Avrupa'da olmalıydık...

Transfer bitmez, sokağa atacak kuruş yok, kuruş değil bilmem ne gibi her açıklamasıyla çağın gerisinde kaldığı açıkça ortada olan zihniyetin Galatasaray'a zarar verdiği malumdur. Ayrıca yönetimin samimiyetine de inanmıyorum şahsen tamamen kendi reklamları için Galatasaray'ı kullanıyorlar gibime geliyor.

3 buyuklerin en kotu ortasahası bizde deyince laf edildi burada.Fener transfer yaptıkça iyi hamle diyince yine laf yedik :) taraftarlık ayrı şeyler.Rezalet bir kadromuz var.Hocanın da kafası oyunda değil.
Fener şu an kadro olarak bizden çok daha iyi. Fanatizme gerek yok. Stoper dışında her alanda bizden üstünler.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan yönetim....koca Aslaní ne yaptınız ...

Gözünü sevim hacı, bu adam ayakta duramıyor, hep yere atıyor kendini, kol ile kontrol ediyor topu, ayakları birbirine bağlanıyor.

Bu nasil 30 gol attı anasini satim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hocam takımda olanlar bazında konuşuyorum. Yoksa ona verilen parayla bugün Rangers’a 5 atacak takım kurardın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt