Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rio Ave Milan’ı yeniyor.Hoca bizim başımızdayken bu kadar bahane buluyorsa 5 m euro kadro değeri olan bir takımın başında Milan maçına çıkmazdı muhtemelen.

IMG_9332.webp

Bu nasıl röportaj arkadaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hafta sonu feghouli ilk 11 başlarsa bu sezon bir daha maç izlemem.

bu arada uçan kacan fener bu aksam daha ilk yarıdan 2 golü yerdi övecem derken sacmalamyın.
Takıma kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Maç hocaya yazar hiç takıma laf etmeye gerek yok. Çıkardığı saçma sapan kadroya rapmen ilk yarı pozisyon vermedik. 2.yarı başı feg-babel-falcao çıkıp diagne-emretaşdemir-etebo girse alırdık diyorum

Her sene 15-20 oyuncu alıyorız. Sonuç yıllardır Avrupada rezillik. Hatayı Malatya yı yenmek için bu kadar para harcamaya gerek yok. Futbolcudan önce futbolu bilenler gelmeli klubün başina.

Taraftarin gazini almak icin 1-2 diktiri boktan panik transferlerini ne zaman aciklarlar acaba

3 gun kaldı...

#ORTAdaYönetimYOK

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Anasını satayim kur farkıdır, onceki yönetimden kalan oyuncu satışıdır şudur budur derken dedemi koysam başkanlığa o da eritirdi borçların bir kısmını.

Ulan ayrıca Şu Arap apacilerini takımda barındıran kim varsa Allah belasini versin. Bu kadar kanser bu kadar iğrenç oynanır mi Allah peygamber aşkına ya

yenilgi ve elenmeyı bekleyen birtek benmişim galiba ya ben fazla realistim yada insanlar fazla polyanna.

Yav şu takıma atlet olmayan tek bir oyuncu dahi almayın artık yeter.

Pas oyununu yavaş oynarsan böyle oluyor ayrıca takımda top çalan isim yok topu geri kazanma süremiz çok uzun.
Top kesen adam yok. Bizim hoca regista ariyor seri imis oda

Kanatlar zaten kagni forvette falcao zaten allahina yan bakiyor. Nasil gol atacaksin sen. Defanstakilere yazik oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt